2777
2789
عنوان

قضاوت

50 بازدید | 6 پست

تا حالا شده کسی رو قضاوت کنین بعد بفهمید اشتباه کردید یا کسی شما رو قضاوت کرده که اشتباه باشه و دل شما رو شکسته باشه من خودم وقتی راهنمایی بودم یکی از دوستام میخواست بره پیش دوست پسرش قرار به من گفت تو هم با من بیا تنها نباشم من اصلا قبول نمیکردم چون خانوادم حساس بودن اون اونقدر اصرار کرد که قبول کردم برم وقتی رفتیم من از ترسم پایین وایستادم اونا بالاتر صحبت میکردن بعد یه آقایی اومد رد بشه دید اونا دارن صحبت میکنن منم استرس داشتم اون دوتا هم سریع خداحافظی کردن نامرد اومد از کنار ما رد شد تو صورت من نگاه کرد گفت خاک بر سر پدر مادرت 😔 😔 😔 آنقدر دلم شکست که نگو 🤦‍♀️ آخه گناه من چی بود اون که دید من با پسره حرف نزدم 

میگفتی گه خوریش ب تو نیومده مرتیکه خر فوضول 

آخه اون موقع دخترا خیلی ترسو  بودن حتی با کسی قرار داشتن درسته دستشون هم به هم نمی‌خورد ولی حتی غریبه هم رد میشد میترسیدن این تقریبا مال 16 سال پیشه ولی خدا شاهده هنوز نبخشیدمش هنوز دلم آتیش میگیره یادش میوفتم چون دوستم یه جوری برگشت منو نگاه کرد احساس کردم غرورم شکست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه اون موقع دخترا خیلی ترسو  بودن حتی با کسی قرار داشتن درسته دستشون هم به هم نمی‌خورد ولی حتی ...

ولش کن گذشته گذشته آدما فک  میکنن خودشون خیلی خوبن 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
ولش کن گذشته گذشته آدما فک  میکنن خودشون خیلی خوبن

آره ولی بعضی چیزا حتی شاید ظاهرشون ساده باشه ولی هیچوقت فراموش نمیشه من از این و اون حرف زیاد شنیدم ولی خیلی به ندرت پیش میاد چیزی دلم و بشکنه و فراموشم نشه

آره ولی بعضی چیزا حتی شاید ظاهرشون ساده باشه ولی هیچوقت فراموش نمیشه من از این و اون حرف زیاد شنیدم ...

منم شنیدم ولی دیگ یاد گرفتم حرف مردم ب ی ورم باشه

☆彡彡 نسیمم ミミ☆