2789
عنوان

باید چ کنم

177 بازدید | 9 پست

خونمون خیلی قشنگ نیس و فروختیم ولی خونه جدید تا چند ماه طول میکشه بریم  همکارا خواستگار  معرفی میکنن منم نمیدونم میگم نیان وقتی رفتیم خونه جدید راه بدم 

اشتب میکنم ؟ اخه وقتی ب خودم میگن دیگه نمیتونم ب بابام بگیم میگم بد باشه چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ۴ماه طول میکشه حداقل

خب بگو ۴ ماه 

بعد تو این فرصت یه کافه برید با مادرتون و مادر خودش که یک آشنایی کلی بگیری و اگه اوکی بود که بگو هر وقت جا به جا شدیم خبر میدیم خدمتتون 

اگه هم که نپسندیدی که هیچی دیگه 

خب بگو ۴ ماه  بعد تو این فرصت یه کافه برید با مادرتون و مادر خودش که یک آشنایی کلی بگیری و اگه ...

اخه من خانوادم سنتی هستنن و اونام باید تو خونه طرف رو ببینن تاحالا کافه نرفتم تو خونه بوده 

ن بالاخره  خودم دوس دارم خونمون خوب و نو باشه

ععزیزم خودت میگی این خونه موقته زیاد به این چیزا توجه نکن  اون آقا میشه داماد خونه خوب و بد و میبینه‌ 

چند ماه دیگه هم میرین‌ خونه جدید  

به نظرم بگو بیان قبلش توضیح بده که شرایط مساعد نیس اینجوریه و فلان

فقط به خاطر اینکه بی احترامی نشه قبول کردی یه بار بیان‌ بعدش بزار برا خونه جدید 

ععزیزم خودت میگی این خونه موقته زیاد به این چیزا توجه نکن  اون آقا میشه داماد خونه خوب و بد و م ...

من که طرف نمیشناسم بعد ب خانوادم بگم بیاد کی هست ؟ چی بگم واسطه هم زیاد آشنا نیس نمیدونم چیکار کنم چقد از خواستگار بدم میاااااد

من که طرف نمیشناسم بعد ب خانوادم بگم بیاد کی هست ؟ چی بگم واسطه هم زیاد آشنا نیس نمیدونم چیکار کنم چ ...

خب اگه نمی شناسی اول آشنا شو من فکردم‌ خوب میشناسی‌ اکی‌ شده‌ 

تا خونه  آماده بشه باهاش حرف بزن از الک  ردش‌ کن😄