2777
2789

منم حس ششمم🙂

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم حس ششمم🙂

عه ؟سوال ازت دارم میگم الان فکر نکنی حسودم و از روی حسادت دارم این حرف و میزنم دختره قبلا رفیقم بود آخرین بار وقتی داشتیم کات میکردیم هرچی از دهنش رسید نثارم کرد و دلمو شکوند گرچه حرفاش فحش نبود ولی بدتر از فحش بود اخرشم به هدفش رسید و تربیت معلم قبول شد گاهی وقتا فکر میکنم خدا وجود نداره چرا هرکسی دل میشکونه تو زندگیش پیشرفت میکنه

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
منم حس ششمم🙂

میشه بگیدوقتی دانشگاه ها حضوری بشه رابطه هم کلاسی هام باهام چطور خواهد بود؟دوست صمیمی خواهم داشت

💫❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍                                       
منم حس ششمم🙂

من باردارم؟ 😇😇

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز