2777
2789
عنوان

بی اشتها شدن بچم

214 بازدید | 18 پست

سلام .بچم یهو بی اشتها شده.هیچی نمیخوره‌

یک بارم بالا اورده.

الان فقط میگه نون خالی میخوام.

دوسه تکه کوچولو نون خالی خورده.

خیلی نگرانم.چیکار کنم ؟باپلو بهش غذا میدم میاره بیرون.

حتی گوشت و مرغ رو میخوام با نون بدم‌نمیخوره.

فقط میگه نون خالی.جیکار کنم؟؟

سه سالشه.تب هم نداره‌.

آب و نبات و عرق نعنا هم بهش دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یک روز کامل هیچ اصراری برای خوردن بهش نکنید ولی خوراکی در دسترس براش بذارید اگر مشکل خاصی نباشه به زودی احساس گرسنگی میکنه و خودش سراغ خوراکیها میره ولی اگر خدایی نکرده مشکل جدی بود و همچنان چیزی نخورد حتما روز بعد دکتر ببرید.

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
اخی عزیزم  الان که بی اشتها شده که دلش نمی‌کشه پلو اینا بخوره دکتر خواهر من می‌گفت بهش دنت بد ...

برای حالت تهوع بد نیست؟؟؟

چون بعدظهر بالا اورد.

میترسم بالا بیاره بازم.

به نظرم یک روز کامل هیچ اصراری برای خوردن بهش نکنید ولی خوراکی در دسترس براش بذارید اگر مشکل خاصی نب ...

الان برای شام اصرار کردم دیدم نمیخوره از دهنش میاره بیرون.

میگم‌چی دوسداری بخوری میگه نون خالی.

نون خالی بهش دادم.

نکنه کرونا باشه دارم دیوونه میشم.

الان برای شام اصرار کردم دیدم نمیخوره از دهنش میاره بیرون. میگم‌چی دوسداری بخوری میگه نون خالی. نو ...

عزیزم اصلا جای نگرانی نداره، بچه ها گاهی به دلیل ویروسهایی که به بدنشون وارد میشه بی اشتها میشن و اتفاقا این بی اشتهایی و غذا نخوردن براشون خوب هم هست البته اگر طولانی نشه دختر من 18 ماهشه و گاهی تا یک هفته هم چیزی که من بهش میدم رو نمیخوره ولی خوراکی هایی که براش روی میز میذارم رو می ره و به مقداری که دوس داره( گاهی کم گاهی زیاد) برمیداره. این جوری بچه نسبت به غذا خوردن گارد نمیگیره و بعد از اتمام این دوره دوباره به راحتی غذاخور میشه ولی اصرار زیاد و به زور غذا دادن بچه رو نسبت به غذا بی میل میکنه. 

بالا آوردن هم یه واکنش طبیعی بدنه وقتی به اون غذا نیاز نداره پس جای نگرانی نیست فعلا. همین که حواستون بوده کافیه اگر خدایی نکرده طولانی شد دکتر ببرید.  

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊