۸۰zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3154 عنوان هورمون hcg ...... 177 بازدید | 11 پست اول تو خون ترشح میشه یا اول تو ادرار؟؟؟ آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 1400/11/01 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_گلاره_ عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 3755 اول توی خون ترشح میشه دو سه روز بعد توی ادرار پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
۸۰zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3154 خون من انتقال جنین انجام دادم . امروز بی بی چک زدم منفی بود . میخوام بدونم ممکنه آزمایشم مثبت بشه فردا؟ آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
۸۰zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3154 اول توی خون ترشح میشه دو سه روز بعد توی ادرار من انتقال جنین انجام دادم . امروز بی بی چک زدم منفی بود . میخوام بدونم ممکنه آزمایشم مثبت بشه فردا؟ آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
_گلاره_ عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 3755 من انتقال جنین انجام دادم . امروز بی بی چک زدم منفی بود . میخوام بدونم ممکنه آزمایشم مثبت بشه فردا؟ بله امکانش هست عزیزم، چند روز از موعدت گذشته؟ پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
۸۰zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3154 بله امکانش هست عزیزم، چند روز از موعدت گذشته؟ از موعدم ک ۴روز گذشته . ولی گفتن ۱۴روز بعد از انتقال آزمایش بده ک میشه فردا . من امروز روز۱۳ بودم بی بی چکم منفی شد😔حتی هاله کمرنگم ننداخت آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
_گلاره_ عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 3755 از موعدم ک ۴روز گذشته . ولی گفتن ۱۴روز بعد از انتقال آزمایش بده ک میشه فردا . من امروز روز۱۳ بودم بی ... مهم نیست عزیزم سریع نگران نشو. منم بی بی چکم اول منفی بود بعد از چهار روز مثبت شد. انشاءالله که بارداری پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
۸۰zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3154 مهم نیست عزیزم سریع نگران نشو. منم بی بی چکم اول منفی بود بعد از چهار روز مثبت شد. انشاءالله که بار ... روزه چندم بی بی زدی مگ؟ امیدمو ب کل از دست دادم🥲 آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
_گلاره_ عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 3755 روزه چندم بی بی زدی مگ؟ امیدمو ب کل از دست دادم🥲 یه روز قبل از موعد زدم منفی شد سه روز بعد از موعد مثبت شد.توکلت به خدا باشه عزیزم پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
۸۰zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3154 یه روز قبل از موعد زدم منفی شد سه روز بعد از موعد مثبت شد. توکلت به خدا باشه عزیزم شماهم با آی وی اف باردار شدی؟ آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
_گلاره_ عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 3755 شماهم با آی وی اف باردار شدی؟ نه عزیزم پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋