یعنی من عاشق ترکیب تن ماهی با برنجم😋😋ترجیحا شوید پلو😋😋😋عشق منه این غذا ودرست کردنشم خیلب راحته😑برنج توپلوپز راحت وسریع،تن ماهیم خودش امادس و میجوشه فقط،،و بشدتتت خوشمزه😋😋😋کاش همه غذا ها انقد راحت بود بح بح من دیگه هر روز اشپزی میکردم😋
دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن! #احمقهارو_معروف_نکنیم فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!! ? are we too young for this آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم 🙏🥺😔
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
گوجه رو خورد میکنی تیکه های کوچولو. میندازی تو تابه یکم که آبش کشیده شد تن ماهی رو که قبلش جوشوندی رو با روغن خوش بهش اضافه میکنی. یکم بهش پودر سیر میزنی و تفت میدی