2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بفرمایید باعرض معذرت من مدتی نبودم اینجا

سلام ازبندس ابجی جان..خواهش میکنم گلی،نوش دارو بعده مرگ سهراب امدی...

چند دلیل باعث میشه ک منو ب مهمونیاشون دعوت کنن اینه ک مهربونم مودبم توووروخدا🥴
شرمنده  انشالله خوش باشی

سلام عرض شد..دشمنت شرمنده اجی جان..خواستم بپرسم خدمتتون ک من۷۰میلیون وام ازدواج واسم اومد ک پدرشوهرم ضامنم شد وشوهرم کلللل پولو برد،حین امضاکردن سفته های بانکی مربوط ب وامم ،پدرشوهرم ۱۶۰میلیون پنهونی والبته حماقت بنده ازم امضاگرفته بود حالام تو گیرو دار طلاقم شوهرمم گفت روزی ک رفتیم محضر سفته هاتومیدم..حالاسوالم خدمت شمااینه ک میشه بعدازطلاق ب محض اینکه سفته هامو داد برم ازش شکایت کنم ک واممو بهم پس بده؟؟ایا چیزی دستگیرم میشه..خیلییی ممنونم ازراهنماییت خواهرعزیزم

سلام عرض شد..دشمنت شرمنده اجی جان..خواستم بپرسم خدمتتون ک من۷۰میلیون وام ازدواج واسم اومد ک پدرشوهرم ...

سلام مجدد 

سفته نبایدمیدادی... 

قسط وامو شمامیدی؟

ینی واموگرفتی دادی شوهرت قسطشوخودت میدی

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
سلام مجدد  سفته نبایدمیدادی...  قسط وامو شمامیدی؟ ینی واموگرفتی دادی شوهرت قسطشوخودت می ...

سلام علیکم..بله متاسفانه خیلی احمقانه سفته هارو امضاکردم..والا هنوز اولای قسطه خودش گفت پرداخت میکنه

سلام علیکم..بله متاسفانه خیلی احمقانه سفته هارو امضاکردم..والا هنوز اولای قسطه خودش گفت پرداخت میکنه

خب پس مشکلی نیست دیگه پرداخت کنه

شما وامونبایدمیدادی بهش حالاکه دادین کاری نمیشه کرد

اما بهرحال کاری نمیتونیدکنید شکایتم کنیدفایده ای نداره

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉