2777
2789
عنوان

چرا همه از من بدشون میاد؟؟؟

680 بازدید | 33 پست

نمیدونم چرا از چند ماه اینجوری شدم همه ازم فرار میکنن.بهم بی احترامی میکن هیچکی سمتم نمونده مثلا تو باشگاه بودیم زدن دهنمو پر خون کردن البته با توپ زدن اصلا معذرت خواهی نکردن بعدش من.پام رفت رو.پای یکیشون مغذرت خواهیم کردم پرتم کرد اون ور سرم داد  زد این یه موردشه  اصلا اعتماد به نفسم ندارم همش گریه میکنم

یه روانشناس برو حتما

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر همین اعتماد ب نفسیع ک نداری

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

از بی شخصیتی طرف بوده چ ربطی ب شما داشت عزیزم

شاید حساس شدی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

اره به خدا منم مث تو

بعضیا تقدیرشون خوبه

چقد سخته کسیم درک نمیکنه

واسه بعضیا خوبن

تو کار وازدواجم همینه 

تو سایت دانشگاه مدرسه کار ازدواج هم زیاده ادمای بیچاره گناه دارن خوبن 

دو حالت داره یا خودتو بدبخت و ضعیف جلوه میدی و کم اعتماد به نفس

حالت دوم اینه ک از حسادت اینطوری میکنن چشم دیدنتو ندارن

دیگ خودت فکر کن کدوم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اول ازخودت شروع کن براخودت ارزش بزار هرکی ام ب اندازه خودش باهاش رفتارکن ک بقیه دستشون بیاد چطور احترام بزارن

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
2790
2778
2791
2779
2792