2777
2789

من سیبل میخورم از ۵پریودی هرشب تا موقعی ک تموم بشه اون ۱ورق 

هرچندروز ک بخایی بیشتر عقب بیوفته بیشتر قرص بخور مثلا ۲ماه هرشب ۱دنه بخور باید دو ورق بگیری

شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد
من سیبل میخورم از ۵پریودی هرشب تا موقعی ک تموم بشه اون ۱ورق  هرچندروز ک بخایی بیشتر عقب بیوفته ...

خب حالا اگه بخوایم برا جلوگیری حاملگی بخوریم چی؟ تا اون ی ورق مصرف شد دوباره شروع بشه؟ و اینکه برا عقب انداختن پریود چند روز بعد قرص نخوردن پریود میشی؟و اینکه اگه هر کدومو یکی یا چند روز یادشون رفت چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا اگه بخوایم برا جلوگیری حاملگی بخوریم چی؟ تا اون ی ورق مصرف شد دوباره شروع بشه؟ و اینکه برا ع ...

برای جلوگیری پریود ک شدی امشب ۵روزت هست شروع کن به خوردن شب قبل خواب تا ۱ورق تموم بشه ۲روز تا ۴روز بعد قطع کردنش پریود میشی دوباره ۵پریودی شروع میکنی و همچنان ادامه میدی اگه یادت رفت قرص بخوری مثل امشب هروقت یادت افتاد بخور ولی بیشتراز دوبار یادت بره اگه رابطه داشته باشی احتمال بارداری هست

شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد