2777
2789
عنوان

نمیفهمم

78 بازدید | 15 پست

با یکی ۶ساله در ارتباطم تو تاپیک های قبلیم گفتم ازش که خانوادش بیشتر خواهرش راضی نیست باباش هم گفتن باید همه راضی باشن تا بیایم خواستگاری .هزار بار بهش گفتم من خواستگار دارم نمیتونم دیگه بیشتر از این صبر کنم خب چرا اصلا تو هیچ تلاشی نمیکنی جوابمو میگه چرا انقدر مشتاق رفتنی😟میگم من که ۶سال پای تو صبر کردم

طلبکارم شده و قهرم کرده فقط بهم گفت باهاشون صحبت میکنم خبرت میدم تا اخر هفته الان ۱ هفته و نیم گذشته هیچ خبری ازش نشده

ب نظرتون چیکار کنم؟پیامش بدم بگم چی شد؟

خیلی حرصم میگیره ب جا این که بگه من تورو از دست نمیدم میگه خبرت میدم که میان خواستگاری یا نه

چیکار کنم الان بعد ۶سال خاطره و دوس داشتن و وابستگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه دقیقا مثله پسر دایی من  دختره رو نشون کرده بود ولی مامان دختره و داداشش راضی نبودن یه 5 سال ...

اون حتما پسر خودش تلاش کرده

ولی این از خواهرش میترسه محکم نمیگه من میخامش

بعد نمیخاد تلاش کنه مث بعضی پسرا بگه من میخامش بهم نمیگه درستش میکنم از اینا حرصم گرفته

خب منم واسه همین میگم دیگه 

حتی اگه خانواده ش هم مخالف باشن اگه واقعا بخوادت، مشکلشو حل میکنه 

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

خب منم واسه همین میگم دیگه  حتی اگه خانواده ش هم مخالف باشن اگه واقعا بخوادت، مشکلشو حل میکنه& ...

الان یعنی دیگه هیچی پیامش ندم؟نگم چی شد ؟

میخاستم بهش پیام بدم بگم حذاقل مرد میبودی و پیامم میدادی میگفتی نشده

شاید خواهرش هیچوقت راضی نشد  شما میخای منتظر بمونی  بنظرم دیگه بش فک نکن

اخه یعنی انقدر راحت ۶سال با این همه سختی و خاطره تموم شه

حداقل زنگم میزد میگفت برو دنبال زندگیت

الان یعنی دیگه هیچی پیامش ندم؟نگم چی شد ؟ میخاستم بهش پیام بدم بگم حذاقل مرد میبودی و پیامم میدادی ...

اینطور خودتو سبک می‌کنی، ببین اون چیکار می‌کنه، پیام نده هیچی نگو اصلأ

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!