2777
2789
عنوان

بهترین دکتر پوست و مو درکرج

753 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من موهوم به شدت میریزه جوری که کف سرم معلومه...یه دکتر پوست و موی عالی میخوام تو کرج لطعا راهنماییم کنید

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

اگر موهات میریزه یه ازمایش بده و استرس از خودت دور کن و سعی کن که مزوتراپی  شروع کنی .. من اول آزمایش دادم خداروشکر ویتامینام و همورنام اوکی بود .. خوابمو تنظیم کردم و الان ماهی یکبار پیش دکتر انوشیروان رضای صراف مزوتراپی مو انجام میدم و بی نهایت راضی ام چون نسبت به قبل ریزش موهام کم شده و خودم احساس می کنم یه جاهایی ازسرم داره موهای ریز در میاره .... شماره مطبش اینه اگر می خوای زنگ زنی09124449569

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز.من هم مشکل ریز مو دارم ما تونستین دکتر خوبی پیدا کنین؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
سلام دوست عزیز.من هم مشکل ریز مو دارم ما تونستین دکتر خوبی پیدا کنین؟

سلام گلم من یه دکتر پوست و مو تو فردیس رفتم از سر ناچاری 

چندتایی بهم امپول داد و ویتامین که زیاوم تغییری نکرد

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
سلام گلم من یه دکتر پوست و مو تو فردیس رفتم از سر ناچاری  چندتایی بهم امپول داد و ویتامین که ز ...

منم چند سال پیش تو خیابون بهار پیش دکتر خزابی رفتم.برای پوستم .اما الان موهام بشدت میریزه نمیخوام پرپشت بشه فقط این قدری که هست نریزه😔ممنونم ازت عزیزم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

دکتر جواد سیف ، کرج آزادگان بلوار امام رضا بین اردلان چهار و پنج مجتمع سیمرغ. 

محمد پیشان 

دکتر شادی مظلومی 

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟