2777
2789
عنوان

چاقی

110 بازدید | 13 پست

سلام

میخوام چاق شم قدم ۱۶۷ وزنم ۵۳ 

با کالری شماری هم فقط۳ کیلو اضافه کردم

شیر خشک تا بحا استفاده کرین ارد گندم چطور

یا چه چیزای برای چاقی خوبه یا مصرف کردین

من دوس دارم ۶۰ بشم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خشک و جوانه گندم کالری چندانی نداره که بخاد چاقت کنه 

من خودم سیپرو میخورم  تعریف شیکوریدین هم شنیدم 

و اینکه شربت ۶ گیاه الفا 

نخوردم ولی شاید بعدا گرفتم

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
شیر خشک و جوانه گندم کالری چندانی نداره که بخاد چاقت کنه  من خودم سیپرو میخورم  تعریف شیک ...

چن کیلو با این اضافه کردی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
قطعش کنی ریزش مو میاره..سانستول مولتی ویتامین راسیپ خوبه

واقعا😐

راسیپ سیپرو داره ضرر داره

مولتی ویتامین زینک پلاسم میخورم ولی زیاد تاثیر نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

چن کیلو با این اضافه کردی

قبلا یبار خودم یه ورق ۲۰ تایی ۵ کیلو اضافه کردم 

الان یه چند روی هست دوباره شروع کردم 

خیلی تاثیر داره

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
الان وزنت اوکیه واسه چی میخوای چاق شی من قدمم ۱۶۸ وزنم ۴۶ نمیخوامم چاق شم😆

نه بدنم احتیاج داره خیلی لاغر به نظر میام ۶۰  باشم کافیه

قبلا یبار خودم یه ورق ۲۰ تایی ۵ کیلو اضافه کردم  الان یه چند روی هست دوباره شروع کردم  خ ...

قیمتش چنده

قیمتش چنده

ورقی ۲ تومن ولی خب عوارض داره ممکنه چاقیش برگرده خوب در موردش تحقیق کن دِینی گردن من نباشه 

2827
2791
2779
2792