2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست
قبل از اینکه نامزد شیم برام گوشی گرفت، ولنتاین لپ تاپ گرف. بخدا پز مز نمیدم فقد میخواسم ببینم همه ای ...

نه هیشکی اینطور نیست خیلی کم پیش میاد قدرش رو بدون نامزد سابق من با اینکه پولدار بود اما برام اصلا خرج نمی‌کرد منم هم به این دلیل که بهم اهمیت نمی‌داد هم دلایل دیگه بهم زدم خدا بهم رحم کرد نشون بودم عقد نبودم

کتاب ها برای من راه حل های جادویی برای از یاد بردن غم هام هستن 💫📚
از پشت همین گوشی اعلام میکنم عقدم. تو این 1 سال شوهرم 1000 تومن هم بهم خرجی نداده از پول شارژ. لبا ...

وای بهش بگو بده وظیفشه

ببخشید ببشخید شبا پبشت میمونه اما خرجتو بابات میده!!!!!!!!اون شوهرته باید بده

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی من دعواش میکنم بعضی وقتا چون ما پس انداز لازم داریم اینطوری نمیشه که

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
نه هیشکی اینطور نیست خیلی کم پیش میاد قدرش رو بدون نامزد سابق من با اینکه پولدار بود اما برام اصلا خ ...

شما ی کتاب خوب معرفی کن من بخونم.ترجیحاتوزمینه انگیزشی و موفقیت و افزایش اعتمادبنفس باشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
قبل از اینکه نامزد شیم برام گوشی گرفت، ولنتاین لپ تاپ گرف. بخدا پز مز نمیدم فقد میخواسم ببینم همه ای ...

اصلااا نمبخوام پز بدمااا اما شوهرم قبل ازدواج و نامزدی برام طلا میگرف ب هر مناسبت.بعدم نامزدی ایفون خرید.الانم کل حقوقش دست منه.بنظذم به کارت ادامه بده نامزدت معمولیه خیلیا اینطورن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بله نامزدم مث نامزدته

دیگه حسش نی بگم چطوریه😂💔

دیگه براساس همون نامزت خودت تصور کن

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
شما ی کتاب خوب معرفی کن من بخونم.ترجیحاتوزمینه انگیزشی و موفقیت و افزایش اعتمادبنفس باشه

خودت باش دختر 

زنان زیرک 

و جدیدا هم کتاب دختری که رهایش کردی رو خوندم خیلی قشنگه 

کتاب رمز اعتماد به نفس هم بخون

خودت باش دختر  زنان زیرک  و جدیدا هم کتاب دختری که رهایش کردی رو خوندم خیلی قشنگه  ...

ممنون

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خودت باش دختر  زنان زیرک  و جدیدا هم کتاب دختری که رهایش کردی رو خوندم خیلی قشنگه  ...

عذر خواهی بسه دختر و صورتت رو بشور دختر هم خوبن🤗💜من هردو دارم و خوندم

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

خواهش میکنم عزیزم🙏🏻

از شنبه

مدیر یک دقیقه

خودت را ب فنا نده

مهندسی خوشبختی

بنویس تا اتفاق بیفتد

هم پیشنهاد میکنم بهتون🥲💙

خب ازش بگیر چرا بد عادتش کردی پسفردا برید زیر یه سقف بهت پول هیچی نمی‌ده ها

پولی براش نمیمونه که بخاد خرج من کنه 

از پول قبض تا میوه مرغ گوشت برنج.... همه را باید برا خانوادش بگیره 

جالبیش اینجاس که اگه اعتراض کنم میگه وظیفه باید برا خونمون خرج کنم 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
خواهش میکنم عزیزم🙏🏻 از شنبه مدیر یک دقیقه خودت را ب فنا نده مهندسی خوشبختی بنویس تا اتفاق ...

ممنونم چون عادت دارم کتاب رو میخرم بعد میخونم یکم طول می‌کشه اما حتما میخونم😍😂❤️ 

خواهش میکنم عزیزم🙏🏻 از شنبه مدیر یک دقیقه خودت را ب فنا نده مهندسی خوشبختی بنویس تا اتفاق ...

و چه کسی پنیر مرا دزدید؟

و مثل یک مرد فکر کن مثل یک زن عمل کن.

☺️