ما تو سیسمونی پتو یادمون رفت بخر بعد که دیدیم لازم شد مامانم پتو خواهرمو داد گفت بعد وقت شد میریم میخریم منم دیدم پتو خواهرم سالم نو هست گفتم نمیخاد همینو استفاده میکنم الان مادر شوهرم فهمیده هی میگه چرا پتو نخریدین میخام محترمانه جوابشو بدم ولی نمیدونم چی بگم
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
بگو وایسادیم تا توهم یه چیزی بخری عین چوب خشک فقط دستور ندی
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
ما که خداروشکر رسم سیسمونی که با خانواده دختر باشه برداشته شده تو شهرمون
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند" #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران