2821
2789
عنوان

حقوق زنان

102 بازدید | 6 پست

زنان بسیار خود را در خانه حبس کرده اند و به کارهای خانه مشغول می شوند. این کار هیچ وقت بد نیست! مگر زمانی که از سر ناچاری باشد. زمانی که زنی دوست دارد علاوه بر کارهای منزل در جامعه نقش فعالی داشته باشد، اما به خاطر نگاه بد دیگران یا حرف های دیگران این کار را نمی کند، یعنی ما حقوق زنان را نادیده گرفته ایم. یعنی ما این حق را از آنها گرفته ایم که به مانند انسانهای عادی زندگی کنند.

اگر حرف از تساوی حقوق زنان و مردان می زنی، لحظه ای به بیرون برو و زنی را تماشا کن که جرات نمی کند سوار هر تاکسی ای بشود؛ لحظه به درب ورزشگاه برو و ببین که حق ندارد وارد ورزشگاه شود؛ لحظه ای به محل کار او برو و ببین که چون زن است، حقوقش نسبت به دیگران کمتر است؛ نگاهی به زندگی زناشویی زنان بیندازد که اغلبشان می سوزند و می سازند و از ترس نگاه بد جامعه، همان زندگی را ادامه می دهند. این ها طبیعی ترین حقوق یک انسان هستند که باید به او داده شود؛ اما زن از آنها محروم است.

زن مظهر عشق و محبت است، اما ساده لوح نیست؛ زن مظهر ظرافت است، اما ضعیف نیست؛ زن مظهر مهربانیست، اما مظلوم نیست. کاش این ها را باور کنیم و به خاطر خصلت هایی که در وجود یک زن نهادینه شده، او را در بند خواسته های خود نکنیم. گاهی اوقات زن به خاطر خصلت هایی که دارد، از خود گذشتگی هایی هم خواهد کرد! اما کاش این از خودگذشتگی ها را وظیفه اش ندانیم. کاش حقوق زنان را درک کنیم و به آنها احترام بگذاریم.

به حقوق زنان احترام بگذاریم🙃

مامان کوچولو🫣✨️

👌👌

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

کاملا درسته

ولی خود زن همباید بخواد

زن ها قدرت این رو دارن که کوهرو جا به جا کنن

من خودم ۱۴ سال سابقه کاری مدیریت توی بانک و دارم

همراه باهاش سومین بچه ام رو باردارم

زن ها هرکاری که بخوان میتونن بکنن😉❤

زندگی با سختیاش قشنگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حتی با اون قسمت زن مظهر ظرافت و مهربانیه هم مخالم 

بخاطر همین نسبتاست که زنایی که ظاهرشون ظریف نیست یا مردایی که ظرفین مورد هجمه قرار میگیرن 

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

یه خانمی بود ۲ سال پیش میومد خونه ما هرروز جمع و جور میکرد توی کارای خونه کمکم میکرد

برای اینکه زیر منت کسی نباشه یا تن فروشی نخاد بکنه

هم درس میخوند داخل دانشگاه صنعتی شریف هم کار میکرد

الان مهندسه😄

زندگی با سختیاش قشنگه
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز