2777
2789
اگه حق با اون بود چی؟ 

اونجا دیگه داری بیهوده حرف میزنی و اگه فقط بخوای صرفا از خودت به اشتباه دفاع کنی آزادی هر حرف غیرمنطقیی رو برای کم نیاوردن بزنی چون در هر صورت حق باهات نیست و دفاعت اشتباه

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجر بزن تو سرش

کاربر اقام درخاست دوستی ممنوع   ‌دلتنگ که باشی، انگار تمام دنیا دست زیر گلویت گذاشته اند و تا آخرین نفس بی رحمانه فشارش می دهند...دلتنگ که باشی،انگار هیتلر با ارتشِ ده هزار نفری اش هر لحظه قصدِ حمله به جانت را کرده است...دلتنگ که باشی...هوای قلبت همیشه دلگیر و غمبار است...و...چه سخت است این همه دلتنگ کسی بودن...❄️‌       دلم برایت تنگ شده استو وقتی که میگویم تنگنه مثل تنگیِ پیراهن!دلتنگیِ منمانند کشتی ای استکه بجای اقیانوس و دریااو را در حوض خانه انداخته‌اند…💔💔💔💔 دلتنگییه مرگ بدون دفنه…!‌ ..گاهی دلمبرایِ خودم تنگ می شود🤕‏!ما از دلگیریِ روزهایمان، به "شب" پناه می بردیم،و از دلتنگیِ شب هایمان، به روز...و اینگونه بود که تمامِ جوانیِ مان؛در ناتمامِ یک انتظار، "تمام" شد ..   بی توڪلماتبغض ڪرده‌اندو چشم شعرهایمــبوے نم باران بہ خود ڪَرفتہ‌اند...
یه رگ هست کنار گوش این قسمت پایین اونجا رو فشار بدید  اونم نشد مشت تو دماغ 😂

آره این حرکتو زدم😂😂😂

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
18سالمه من کلن از دعوا خوشم نمیاد گفتم یوقت لازم بشه😂

تا وقتي منطق هست هيچ وقت دعوا نياز نميشه 

من خودم سنم كم بود خيلي اهل دعوا بودم الان ميگم چقدر بي ادب و بي شخصيت بودم شماهر خانومي كه داره دعوا ميكنه و داد ميزنه رو ببيني تو ذهنت يه ادم بي شخصيت مياد تا حالا ديدي يه خانوم كه داره داد و بيداد ميكنه و عربده ميكشه دكتر يا مدير يا استاددانشگاه باشه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
تا وقتي منطق هست هيچ وقت دعوا نياز نميشه  من خودم سنم كم بود خيلي اهل دعوا بودم الان ميگم چقدر ...

آره مدیر معاون معلم نزدیکه مارو قورت بده 😐تو امتحان میگفت خاک تو سرتون کنن من میزارگ درست میکنم شما می‌زنید بهم

تمرین کن فکر کن حرف بزن  تن صداتو نبر بالا ک بهتر بتونی کلماتو تلفظ کنی می من تپق نزنی وسطش بخ ...

وااااااااای این خنده گند میزنه به همه چی

فعال سایتم هرجا برید هستم 😁  وقتی طرفم با تو نیست زر اضافه نزن درخواست دوستی ممنوع