2777
2789
عنوان

با نامزدم مشکل دارم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چیزی خونده نشده کلا فقط داریم آشنا میشیم 

این بشر تو اشنایی انقدر رو داره بعد ازدواج میخواد چی کار کنه🙄😑😑

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

راستش منم جای نامزدت بودم ناراحت میشدم ، دوست نداشتم بری ، اما جلو تو هم نمی گرفتم ، دوست داشتم خودت درک کنی نری ، نه اینکه من بهت بگم 

من پسرم ، متخصص درون آدما...هیچ چیز و هیچ کس در دنیا ارزش اینو نداره که از خودت بگذری، از خودت که گذشتی، همه به راحتی ازت می‌گذرن و از چشم میفتی......فقط در یک حالت حق داری که از خودت بگذری، اونم زمانی است که به معشوقت رسیدی، بهش که رسیدی، اونوقت خودتو فراموش کن و به معشوقت عظمت ببخش.///// زندگی همه چیزش قشنگه، حتی اگه زندون هم باشی، به شرطی که هدفی والا داشته باشی،////  https://harfeto.timefriend.net/16439011346778
نامزدی بعد از عقده مطالعات من این رو میگه  

بعد از عقد دیگه رسما و شرعا زن و شوهرید نه نامزد 😀

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
نه کلا من اینجا دیده بودم ک خیلیا به دوران بعد عقد میگن نامزدی بالاخره فرهنگ ها و طرز عقاید فرق دار ...

ماهم بعد عقدو میگیم نامزد...تی تو فیلما اینجوریه ..تو خودنی نی سایت ندیدی تاپیک میزنن تو نامزدی بارداریم

مراستش منم جای نامزدت بودم ناراحت میشدم ، دوست نداشتم بری ، اما جلو تو هم نمی گرفتم ، دوست داشتم خود ...

چرا اونوقت؟این خانم سبک زندگیش اینه ،مدل زندگیش اینه 

به نظرم اگر جای نامزدش بودی بهتر بود با یکی هم فکر خودت وارد رابطه شی،خانم اشکالی در این کار نمیبینه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اگه میشناسیش و آدم منطقیه احتمالا دلیل داره

اما اگه غیر این مورد تو خیلی چیزای دیگه هم بطور غیر طبیعی سختگیری میکنه یکم باید بترسی

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
راستش منم جای نامزدت بودم ناراحت میشدم ، دوست نداشتم بری ، اما جلو تو هم نمی گرفتم ، دوست داشتم خودت ...

واقعا چه دلیلی داره که شما نامزدتو منع کنی خونه کسی نره  جز تعصب بیجا 😐 بنظرم خودخواهیه چون این خانم خودش میتونه تشخیص بده کجا بره  یا نره نیاز نیست کسی براش تعیین تکلیف کنه 🤯

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چرا اونوقت؟این خانم سبک زندگیش اینه ،مدل زندگیش اینه  به نظرم اگر جای نامزدش بودی بهتر بود با ...

من قطعا با همفکر خودم وارد رابطه میشم ، ...هیچوقت جلوشو نمی گرفتم که نره ، چون من حق این کارو ندارم و آزادی که خدا بهش داده ازش نمی گرفتم ، اما رفتن خونه دیگران که حتی فامیلم نیس، اونم تک و تنها ، من نمی پسندم ، شاید یکی دیگه بپسنده، هرکی یه جوره

من پسرم ، متخصص درون آدما...هیچ چیز و هیچ کس در دنیا ارزش اینو نداره که از خودت بگذری، از خودت که گذشتی، همه به راحتی ازت می‌گذرن و از چشم میفتی......فقط در یک حالت حق داری که از خودت بگذری، اونم زمانی است که به معشوقت رسیدی، بهش که رسیدی، اونوقت خودتو فراموش کن و به معشوقت عظمت ببخش.///// زندگی همه چیزش قشنگه، حتی اگه زندون هم باشی، به شرطی که هدفی والا داشته باشی،////  https://harfeto.timefriend.net/16439011346778
والا بخدا من اگر جات بودم اصلا همچین حرفیو نمیزدم ب نامزدم چون قطعا همه مخالفت میکنن

ی تفریح سادس اینکه میره خونه ی یکی از آشنایان دو روز میمونه 

نمیفهمم چرا باید از ی تفریح ساده محروم بشه بدون هیچ دلیل منطقی ای 

چرا واقعا؟چون آقای نامزد دوس نداره؟این واقعا درسته؟یکمم سر ی سری مسائل منطقی برخورد بشه بد نیس

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
من قطعا با همفکر خودم وارد رابطه میشم ، ...هیچوقت جلوشو نمی گرفتم که نره ، چون من حق این کارو ندارم ...

قطعا خانم خودش عقل داره که کجا بره،و قطعا عقل خودش انقدر کارایی داره که بفهمه داره خونه ی کی میره،هرچند شعور خودش کافیه اما علاوه بر شعور خودش شعور پدرش و مادرش که این خانم رو بزرگ کردن هم رسیده همه پسندیدن غیر از ی اقای تازه از راه رسیده،این که نظر و سبک زندگی هر کس با دیگری متفاوته درسته،اینجا کسی هم خودشو بخواد بندازه تو چاه ب بقیه ربطی نداره ولی تو تاپیک این خانم و نظر درمورد این خانم بهتره ی ذره هم منطق رو قاطی قضیه کنیم

قطعا خانم خودش عقل داره که کجا بره،و قطعا عقل خودش انقدر کارایی داره که بفهمه داره خونه ی کی میره،هر ...

خندم گرفت گفتی منطق نداری و فکر می کنی فقط خودت منطقی هستی..............اگه هشت میلیارد جمعیت جهان هم بپسندن ، من نمی پسندم دیگه چه برسه به پدرو مادر و خودش........و گفتم هیچوقت جلوشو نمی گرفتم ، شاید به رویش هم نمی آوردم ....ربطی به عقل داشتن یا نداشتن هم نداره، ....مگه همه آدما عاقل نیستن پس چرا این همه معتاد و .....داریم؟.......گاهی منو تو فک می کنیم مغز کلیم اما اینجور نیست همه مون به نظر دیگران احتیاج داریم و نه من و نه تو مغز کل نیستیم.

بعد از دو هفته اومدم این سایت ، کلا جو خوبی نداره متاسفانه

خندم گرفت گفتی منطق نداری و فکر می کنی فقط خودت منطقی هستی..............اگه هشت میلیارد جمعیت جهان ه ...

اولا نگفتم خودم منطقی هستم،دوما نمیپسندی هم فقط برا خودت میتونی نپسندی نه برا ی ادم بالغ،همه اینارو هم میگم چون تو اولین پستت گفتی انتظار داشتم خودش درک کنه،درصورتی که اصلا کاری اشتباه نکرده ک درک کنه،اعتیاد فرق داره،اعتیادو با این مقایسه میکنی؟😑اعتیاد کلی ضرر علمی داره و اگر یک فرد هم قبولش داشته باشه قطعا پدر و مادرش و اطرافیانش مخالفن،ولی این ب سبک زندگی ربط داره،سبک زندگی این خانم همینه ، چرا اصلا اقا ب خودش اجازه داده ک مخالفت کنه وقتی هیچ منطقی پشتش نیست،اقا من با اعتیاد مخالفم به دلیل فلان و فلان و فلان ضرر،حالا اقا چرا مخالفه که خانم بره خونه اشنای مورد اعتماد؟ هیچی همینجوری عشقی 

بعد این که هی میگی مخالفم ولی مجبورش نمیکردم مثلا چرا فک کردی میتونی مجبورش کنی؟ادم بالغ رو چجوری میشه مجبور کرد

مثل این میمونه بگم  من از قورمه سبزی خوشم نمیاد انتظار دارم همسرمم درک کنه، هشت میلیارد ادمم بپسندن من نمیپسندم اگر کسی ام بام مخالفت کرد پای اعتیادو ب عنوان مثال بکشم وسط