2777
2789
عنوان

حسادت

65 بازدید | 4 پست

بچه ها من یسالی هست ازدواج کردم ولی یه چیزی هست خیلی عذابم میدم نمیدونم چیکارش کنم اینکه حسادت دارم اونم نسبت به جنس مونث حسودیم میشه به خواهر شوهر یا حتی بچه جاریم که پنج شش سالشه که شوهرم بهشون محبت کنه دوس ندارم اصلا اصلا بهشون محبت کنه اخه من از بچگی اون محبتی  کلامی از برادر و پدر ندیدم فک میکنم به این دلیله که دوس ندارم شوهرم به هیچ جنس مونث حتی بچه باشه محبت کنه چیکار کنم لطفا کمکم کنید خیلی دارم بخاطر این موضوع اذیت میشم 

بهش بگو ب کسی جز من محبت نکن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب عزيزم كارت درست نيست همونطور كه شما خانواده اي داريد كه براتون عزيز هستن ايشون هم دارن به نظ ...

میدونم من درک بالایی دارم ولی تو عمل برام سخته و مدام با خودم تکرار میکنم که از ذهنم بیرون بره ولی نمیشه همین که یه کوچو مثلا میگم بچه برادرشو بغل میکنه بوسش میکنه من ناخوداگاه حسودیم میشه😭😭😭😭😭خسته شدم