2777
2789
عنوان

😔دو میلیون و سیصد

504 بازدید | 40 پست

چقدر منو شوهرم خنگیم اخههههههه

یه دست مبل از توی دیوار دیدیم خیلی تمیز و نو بود دقیقا طرح مبلایی که من دوس داشتم واسه خودم هر وقت پولشو داشتیم بخرم 

با عسلی های خیلی شیک میداد دو میلیون و سیصد 

شوهرم تماس گرفت اون اقا گفت یه خانوم دیگه میخواد پولو بریزه من الان نیستم خونه که بیاین مبلا رو ببینین شوهرمم دید من خیلی ذوق دارم 🤦🏻‍♀️ گفت من بیعانه واست میریزم واسم نگه دار 

اینم بگم پولی که داشتیم مقوق این ماه شوهرم بود یعنی هیچی تو خونه نداریما جو ما رو گرفت که مبل بخریم خونمون قشنگ بشه همین یه هفته پیش مبلای خودمون رو بخاطر چکی که داشتیم و جای پولشو پر نداشتیم فروختیم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

خلاصه همسرم میره جای عابر بانک و اون اقا زنگ میزنه که یکی دیگه هم مبلا رو میخواد میگه الان پولو میریزم شما چیکار میکنین شوهر میگه یه تومن واست میزنم یه تومن رو ک انتقال میده باز مرده میگه بقیشم بزن جایی هستم ک پول لازمم شوهر منم یه آدم ساااده میاد یک و سیصد هم میریزه واسش و اقاهه میگه ساعت پنج و نیم میام زنگ بزن بیای ببری ادرس رو هم به شوهرم نمیده و گوشیشو خاموش میکنه 😑😑

سرتونو درد نیارم تا ساعت 6 بهش زنگیدیم و خاموش بود رفتیم آگاهی ازش شکایت کردیم شماره کارتشم به نام یکی دیگه بوده به شوهرم گفته به اسم خانوممه مسدودش کردن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازتون میخوام دعا کنین پول رو از کارت برداشت نکرده باشه که دیگه دستمون به هیچ جا بند نیست 😔

خلاصه همسرم میره جای عابر بانک و اون اقا زنگ میزنه که یکی دیگه هم مبلا رو میخواد میگه الان پولو میری ...

شماباید اول میرفتین مبل هارو نگاه میکردین 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

به شوهرم میگم اخه تو که دیدی اسمش اصلا شبیه اسمای ما بیرجندیا نبوده چرا اتتقال دادی حداقل یه زنگ بهم میزدی یه مشورتی میکردی

ولی خب خودمم میدونم مقصر اصلی منم😔

ازتون میخوام دعا کنین پول رو از کارت برداشت نکرده باشه که دیگه دستمون به هیچ جا بند نیست 😔

اخه این چه کاری بود که کردید🤕میدونی چقدر دوندگی داری تا دستت بهش برسه؟ عزیزم😔

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
پولتون و خورد یا مبلا اون نبودن

خورد یه آبم روش

وای چقد عوضی انشالله خیز نبینه 

الهی آمین