سلام من هفته ۱۵ بارداری هستم و دو روز پیش سونو بودم که همه چی نرمال بود فقط جنین تو سونو هیچ تکونی نمیخوره البته نوبتهای من صبح هست و من اکثرا از استرس نمیتونم صبحانه بخورم و تو ماشین یه چیز کوچولو میخورم میخواستم ببینم تکون نخوردن تو سونو طبیعیه؟
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
اخه یه سونوی ۱۱ هفته یکی هم ۱۴ هفته و نیم دادم فیلم سونوها رو دارم تو هیچ کدوم تکون نمیخوره نگران شد ...
نه عزیزم
حالا حس میکنی تو شکمت تکون میخوره؟
کلا که اره حرکت میکنه چون سونوی قبلی جنین از پهلو دیده میشد این سونو از صورت و اینکه بعضی وقتا بعضی قسمتهای شکمم قلنبه میشه میفهمم اون سمته و وقتی ماساژش میدم فوری در میره
کلا که اره حرکت میکنه چون سونوی قبلی جنین از پهلو دیده میشد این سونو از صورت و اینکه بعضی وقتا بعضی ...
خوب خداروشکر کاملا سالمه و تکون میخوره حرص خوردنت واسترست دیگه برای چیه؟
سالمه اقا پسرت😉❤