2789
عنوان

درامد همسر

463 بازدید | 29 پست

بچه ها جدیدا دارم به این نتیجه میرسم که نباید باشوهر زیادی ساخت اینطوری تلاشی برای زندگیش نمیکنه دارم به حرفای مامانم میرسم

راستش دارم فک میکنم وقتی تا اخر عمرم درامدمون رو مادرشدهرم تعیین میکنه با کار کردنم فقط احساس خریت بهم دست میده۔حالا بماند که هرکاری کردم کار پیدا نشد که احساس میکنم که حتما صلاحم این بود هرجا رفتم اشنا میخواستن

تو این دوسال واقعا افسردگی گرفتم ی دونه مانتو برخودم نگرفتم‌فقط عید یکم خرید میکنم همونه دیگه صبری ندارم از بی پولی خسته شدم

بالاخره سایت حس ششم و پیدا کردم😍😍😍😱 گف تابستون ازدواج میکنم🥰😅 باور نکردم تا اینکه خبر ...

@نی_نی_یار_شب  

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بالاخره سایت حس ششم و پیدا کردم😍😍😍😱 گف تابستون ازدواج میکنم🥰😅 باور نکردم تا اینکه خبر ...

@6262 سلام این باز اومده ت  سایت هش تبلیغ میکنه بخدا خسته شدم انقدر دیدمش هعی تعلیقش میکند هعی باشماره جدید میاد

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰

مریض چلمنگ

@نی_نی_یار_شب  

عزیزم تروقرآن اینو کلا قطع کنید که با هیچ خطی رو این گوشیش نتونه وصل بشه!

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
@6262   سلام این باز اومده ت  سایت هش تبلیغ میکنه بخدا خسته شدم انقدر دیدمش هعی تعلیقش م ...

سلام الان تذکر میدم 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

@نی_نی_یار_شب ترخدا یکاری کنید با هیچ خطی نیاد خسته شدبم

کاربر گرامی کار شما ممنوعه 

پست تکراری تو تاپیک کاربرا ممنوعه

تبلیغ ممنوعه 

رعایت کنید لطفا

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
سلام الان تذکر میدم 

بخدا از تذکر گذشته یه هفته هست هعی تعلیقش میکنند با خط جدید میاد خسته شدیم وااییی

عزیزم اگه نسازی میخوای چ کار کنی

اخه هرکاری بهش پیشنهاد میدم نمیره انجام بده میگه مامانم میفهمه۔ولی میگم اگه من زیرخواسته هام نزنم مجبور میشه ی کاری بکنه

بخدا از تذکر گذشته یه هفته هست هعی تعلیقش میکنند با خط جدید میاد خسته شدیم وااییی

نمیدونم والا چی بگم