سلام زیرشکمم خیلی درد میکنه ، یکی الان یه راه موثری بده که جواب بده ، این ماه خیلی تغییرات هورمونی ام زیاد بود در حدی که لثه ها ضعیف شد ، الان نزدیک قاعدگی دارم از درد می میرم ، لطف بگید الان چیکار کنم ممنون
هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
الان فقط یکی دوتا نیست من به خاطر تغییرات هورمونی زیاد لثه هام هم ضعیف شده ، خون داره میاد الان همون خمیردندان خوب که لثه هامو خوب میکرد اونم نداریم توخونه ، کلا من الان درد پریود سوزش لثه و خونریزی و اونو همه و باهم دارم تجربه میکنم
خیلی چیز بدی هست ، تازه من علاوه بر اینا چون تغییرات هورمونی ام بالا بود الان لثه هام هم ملتهب شده ، میسوزه و درد میکنه خونم میاد ، الان خمیر دندونی که لثه هام هم خوب میکرد تموم شده ، الان من هم درد لثه و هم درد پریود و باهم تجربه میکنم