2789
عنوان

درد قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
ممنون عزیزم🙏

قربونت

امیدوارم زود خوب شی 

خیلی سخته نامصب

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شیاف دیکلوفناک یانوافن

متاسفانه نداریم، ولی ممنونم گفتید ، کلا در این لحظه خونمون هر چیزی من میخوام تموم شده اس 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
قربونت امیدوارم زود خوب شی  خیلی سخته نامصب

انءشاالله 

الان فقط یکی دوتا نیست من به خاطر تغییرات هورمونی زیاد لثه هام هم ضعیف شده ، خون داره میاد الان همون خمیردندان خوب که لثه هامو خوب میکرد اونم نداریم توخونه ، کلا من الان درد پریود سوزش لثه و خونریزی و اونو همه و باهم دارم تجربه میکنم

عزیزم ان شاا... زودتر دردت آروم بشه و راحت بخوابی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
انءشاالله  الان فقط یکی دوتا نیست من به خاطر تغییرات هورمونی زیاد لثه هام هم ضعیف شده ، خون دا ...

الهههی چ بد

کاش ی کاری میتونستی بکنی

آب نمک قرقره کن حداقل

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
منم ازدردبیدارشدم 

خیلی چیز بدی هست ، تازه من علاوه بر اینا چون تغییرات هورمونی ام بالا بود الان لثه هام هم ملتهب شده ، میسوزه و درد میکنه خونم میاد ، الان خمیر دندونی که لثه هام هم خوب می‌کرد تموم شده ، الان من هم درد لثه و هم درد پریود و باهم تجربه میکنم

فقط شیاف اگر کیسه آب گرم داری خوبه نداری بریز تو بطری دردوکم میکنه

ممنون عزیزم، شیاف که نداریم ، کیسه آب گرم حتما میزارم

الهههی چ بد کاش ی کاری میتونستی بکنی آب نمک قرقره کن حداقل

الان دهانشویه قرقره کردم ، بهتر شده 

توکل برخدا ببینیم تا صبح چی میشه 

الان دهانشویه قرقره کردم ، بهتر شده  توکل برخدا ببینیم تا صبح چی میشه

ایشاالله بهترشی

من خودم میگم آدم روزا درد بیاد سراغش شب نه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز