2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱۶سالمه...چند روز پیش تولدم بود...بیشتر نیاز عاطفی دارم تا جنسی...(درک نمیکنید میفهمم)مذهبی‌ام...مثل ...

چه نام کاربری با حالی داری

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
۱۶سالمه...چند روز پیش تولدم بود...بیشتر نیاز عاطفی دارم تا جنسی...(درک نمیکنید میفهمم)مذهبی‌ام...مثل ...

بشین درستو بخون بچه،نیازه عاطفی بخوره تو فرقه سره عمم

ولی نه به دور از شوخی درک میکنم 

خودمم یک مقدار جدیدا افسرده شدم

بخاطره اتفاقاتی که اخیرا برام افتاده...

ای بچه پرو یعنی رفتی به مامان باباتم گفتی زن میخوای؟😅

نه...نگفتم🤨

ولی واقعا شرینیش توی همین سنِ ۱۶تا ۲۱ِ دیگه...اگ ازین شیرینی هم محروم بشی دیگه هیچ...من آیندم مشخصه(دانشکده افسری(پاسدارم))

(۱:۲۰)صلوات بفرستید شادی روح شهدا خصوصا حاج قاسم

نه...نگفتم🤨 ولی واقعا شرینیش توی همین سنِ ۱۶تا ۲۱ِ دیگه...اگ ازین شیرینی هم محروم بشی دیگه هیچ...م ...

خب راستش نمیدونم،چون خودم پسر نیستم زیاد درک نمیکنم.چون خودم فعلا تا 40 سالگی دوره شوهر کردنو یه خطه قرمز کشیدم😆

البته دیگه کسی یه زنه 40 ساله رو نمیگیره و در نتیجه قراره تا آخره عمر مجرد بمونم😅