2777
2789
عنوان

زایمان

129 بازدید | 12 پست

تو سنوگرافی من تاریخ زایمان رو ۲۷ اسفند زده اگه درد نداشته باشم میتونم یک هفته زودتر مثلا ۲۰اسفند زایمان طبیعی کنم؟

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چرا میخوای زودتر زایمان کنی؟ من دو هفته زودتر زایمان کردم البته درد زایمان گرفتم

روزا سخت میره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

روزا سخت میره

من ۳۶ هفته و ۴ روزم که بود دکترم معاینه‌ی لگنی کرد گفت یک و نیم سانت دهانه رحمت باز شده. برام چندتا دمنوش و قرص نوشت گفت اینارو مصرف کن تا زایمان راحتی داشته باشی. اونکارارو که کردم هشت روز بعد دهانه رحمم ۵ سانت باز شد بدون آمپول فشار زایمان کردم

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
چجوری میشه توضیح بدی 

من یوگا بارداری و شنا بارداری زیاد انجام میدادم

و حتی از مقداری که ماما میگفت بیشتر

البته رابطه هم تاثیر زیادی داره ببخشید مخصوصا ارگاسم زن

خوبه هفته ای که میخواین زایمان داشته باشید ۴ بار در هفته رابطه داشته باشید اینو پزشکم گفته بود

من روز زایمانم بدون اینکه دردی داشته باشم رفتم دکتر برای معاینه روتین که دکتر گفت ۵ سانتی و بعد رفتم برای زایمان

البته به نظرم ورزش و اینجور چیزا رو با مشورت پزشک انجام بدید مثل من نکنید خیلی خودسرانه 😁

بچه ها من برای زایمانم تاریخ 20 اسفند وقت دارم البته نگران نیستما دکترم خیلی خوبه مرضیه میرعنایت شمارشونو براتون میزارم واقعا دکتر دوست داشتنی هستن برا بچه بعدی هم ایشالله ایشونو انتخاب میکنم خیلی کمکم کرد 02188486678