2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ستاره هارو وارد قضیه بسیار جالبتون نکنید

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

حالا راست بود؟

پدر و مادرم خیلی زیاد سختی کشیدن خیییلی 

ولی برا خاهرم که زدم  گفت روزگار خوشی دارن 

دیگه نمیدونم راسته یا دروغه

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂
خودم میدونستم ک سوال نمیکردم خواهرم:(

عزیزم من یبار تو نت نگاکردم اسم مادرارو مینوشتیم فک کنم میگف جالبه بزن گوگل میاره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ذهنم درگیره ازصب:)

ذهنتو درگیر چرت و پرت نکن

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

اها کاش الکی باشه ترسیدم امروز شنیدم:(

نه جانم ترس به دلت راه نده انشالله عقدی که برات تو اسمونا بستن رو زمین هم بسته بشه🥰

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
تو و کسی که دوستش داری  بهش میگن فا.ل ابجد  تو اینترنت محاصبه میکنه تعداد ستاره های اسم ...

به نظر من درست نیست اینا

یه بار تو فامیل فا‌ل ساده گرفتن فا‌ل اومد که اصلا خوب نیست.الان زندگی خیلی خوبی با دو تا بچه دارن😐😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻