2777
2789
انشاله خیلی زود حامله میشی توواستارتر.گرمیحات به شوهرت زیادبده عرق کاسنی روفراموش نکن

ممنون عزیرم بابت راهنماییتون،  

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
آخ دوری میخواستم دکترهمسرم معرفی کنم،باهمسرت صحبت ادامه درمانو بگیر،لطفا بدون حل مشکل باز اقدام نکن ...

اصلا اسم بچه ک میارم عصبی میشه.من انقد دیگه بهم میگن چرا بچه دار نمیشی حالم بد میشه.شوهرمم عین خیالش نیس..اون عملی ک گفتید هزینش چقده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اسم بچه ک میارم عصبی میشه.من انقد دیگه بهم میگن چرا بچه دار نمیشی حالم بد میشه.شوهرمم عین خیالش ...

ارزونه عملشم.تازه ممکنه واریکوسل نداشته باشه یه دوره داروبده بهش ببین ازمن به تونصیحت زیادنگوزده نکنش ازبچه من الان عصبی میشم شوهرم میگه تومسابقه داشتی که هی دکترعمل الان چرا غرمیزنی به بچها

میشه یبار دیگه اسم آزمایشا بگی چون دکتر میگه لازم نیس.خودم بگم تا بنویسه

پیشنهاد میدم دکترت رو عوض کنی

ازمایش ایمنی انعقادی خودم 

ازمایش اسپرم همسرم

ازمایش کاریوتایپ هر دومون

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️

سلام عزیزم خواهر من کارشناس مامایی هست هرسوال یا مشکلی داشتید میتونید توی اپلیکیشن های مشورپ و پزشکت و ازپزشک ،ازش بپرسین.

توی پیجش هم با هزینه ۳۰تومن ویزیت میکنه.

همیشه و۲۴ساعته آنلاین هست و درعرض۲ثانیه هرسوالی باشه جواب میده.

با نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی

fariba.rahimi.midwife@

دکترولش کن شوهرت ببر ازمایش اسپرم بده شایدتعداد یا موفولوژی مشکل داشت اکه کم بود یه سونوبده همسرت.به ...

من شوهرم هم تحرکش ۱۲درصده هم تعدادش کمتراز بیست میلیون ۲ تا سقطم میتونه به این دلیل باشه؟

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

سلام عزیزم منم دوتا سقط داشتم قلب تشکیل نشده بود شوهرت ببرآزمایش بده خودتم ویتامین دی ببربالا فولیک اسید پنج میل بخور قبل از بارداری بعدشم تا قلبش تشکیل بشه بخور تا باردارم شدی برو زیر نظر دکتر وقتی باردار شدم دکتر برام قرص آی اس آ نوشت