2777
2789
خوب بودن شوهر، یک شانس بزرگیه که نصیب هر کی نمیشه 

خداکنه شوهر خوب قسمت بشه من اینقدر سختی کشیدم داغ دیدم دیگه تحمل شوهر بد رو ندارم 

اگه شوهرت مذهبی نباشه یعنی بد هست؟مثلا نماز نخونه 

خداکنه شوهر خوب قسمت بشه من اینقدر سختی کشیدم داغ دیدم دیگه تحمل شوهر بد رو ندارم  اگه شوهرت م ...

مذهبی بهتره 

باز مذهبی درست حسابی، یک وجدانی داره همش دنبال لنگ و پاچه ت نیست، غیرمذهبیها که خیلی عاصی می‌کنند بعضا، گاها فیلم میبینن فیلم‌های پورنو و زن اونجوری میخوان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مذهبی بهتره  باز مذهبی درست حسابی، یک وجدانی داره همش دنبال لنگ و پاچه ت نیست، غیرمذهبیها که خ ...

وای چه بد من الان تو دانشگاه اتفاقی با یه نفر آشنا شدم

احساس میکنم مشروب میخوره اونم تو خانواده اش همه میخورن یعنی خیلی بد هستن در ظاهر خیلی خوب برخورد میکنه 

وای چه بد من الان تو دانشگاه اتفاقی با یه نفر آشنا شدم احساس میکنم مشروب میخوره اونم تو خانواده اش ...

افتضاحه، کات کن

یکی از دوستان منم اینجوری ازدواج کرد و بدبخت شد چه دختر زیبا و تحصیلکرده ای بود بیچاره

افتضاحه، کات کن یکی از دوستان منم اینجوری ازدواج کرد و بدبخت شد چه دختر زیبا و تحصیلکرده ای بود بیچ ...

نگاه خانواده دار هست خیلی خانواده خوبی هستن تازه هر ماه به فقرا کمک میکنه  عیبش اینه که مشروب میخوره اونم تفریحی موقع جشن ها

نگاه خانواده دار هست خیلی خانواده خوبی هستن تازه هر ماه به فقرا کمک میکنه  عیبش اینه که مشروب م ...

دوست منم همین بود 

دقیقا خاستگارش خیلی خانواده دار و مهربون و اجتماعی و شیک بودند پسره اهل خیرات بود 

اما مدتی پیش خانمش زار میزد که خودمو حروم کردم... 

مشروب که خیلی بده 

دوست منم همین بود  دقیقا خاستگارش خیلی خانواده دار و مهربون و اجتماعی و شیک بودند پسره اهل خیر ...

وای چه بد 

طرف من حس میکنم ولش میخواد با من باشه چرا؟ 

من ارشد علوم پزشکی هستم بخاطر چی؟ میدونه من نماز میخونم منو میشناسه اهل کارای بد نیستم 

وای چه بد  طرف من حس میکنم ولش میخواد با من باشه چرا؟  من ارشد علوم پزشکی هستم

اونا دلشون میخواد با همه باشن 

بیخیالش شو 

یه روزی به حرفم میرسی 

مشروب بیچاره می کنه.... 

با آدم سالم ازدواج کن، حلال حروم حالیش باشه، نماز خون باشه اکثر مشروبیها نماز نمی خونن از زنشون توقعات زیادی به جهت زیبایی و جنسی دارن رفتارهای پرخطر دارن

از من گفتن

خوددانی

یعنی واقعا دلشون میخواد باهمه باشن؟ مطمئنی؟ این رفتارشون خیلی بده  

آره بابا، دلشون دریاییه😅 

بیخیالش شو ، تو همین نی نی سایت چفدرا گفتن شوهره مشروب میخوره و دست بزن داره، رفتارهای تهاجمی دارن

دیگه خوددانی

آره بابا، دلشون دریاییه😅  بیخیال باش، تو همین نی نی سایت چفدرا گفتن شوهره مشروب میخوره و دست ...

باشه خداخیرت بده که گفتی ممنونم ازتون 💖 ❤️ 💖 

التماس دعا دارم ازتون 

باشه خداخیرت بده که گفتی ممنونم ازتون 💖 ❤️ 💖  التماس دعا دارم ازتون

خواهش میکنم 

دم به تله ندی 

با مشروب رفتی زیر یک سقف، اون کاسه اش داغ رو برای همیییشه فراموش کن که میگی با شوهر بری بیرون و با هم بگین و بخندین 

خواهش میکنم  دم به تله ندی  با مشروب رفتی زیر یک سقف، اون کاسه اش داغ رو برای همیییشه فر ...

این تله هست؟ 

منظورتون از. اینکه با شوهر بگی و بخندی چیه؟ اینطور نیس ای خدا ؟یعنی مشروب خورا اینجورین؟ خودشون که میگن نوشیدنی هست نه مشروب