2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه بد جمعه ها که خوبه کنار هم هستید بالاخره همونم خوبه تا تنهایی 

از مجردیت لذت ببر‌..

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
واقعا؟مگه تو زندگی چه خبره؟ 

دوران عقد خوبه 

زیر یک سقف کلی اختلاف فرهنگی و دیدگاه‌ها و مشکلات اقتصادی رو میشه، که بعد از یه جایی کم میاریم، در حالیکه قبلش صبوری میکردیم

پس ببین که تنها نیستی.خدا هست باهاش درد و دل من. اگه خواسته ای داری بهش بگو. از پیش خدا هیچکس دست خا ...

انشاالله خیلی خیلی ممنونم از دلگرمی که بهم دادین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖 

آروم شدم

دوران عقد خوبه  زیر یک سقف کلی اختلاف فرهنگی و دیدگاه‌ها و مشکلات اقتصادی رو میشه، که بعد از ی ...

بیشترین چیزی که باعث میشه کم بیارید از تو این مورد ها چی هست؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖 برای سلامتی تون صلوات فرستادم 

بیشترین چیزی که باعث میشه کم بیارید از تو این مورد ها چی هست؟  اللهم صل علی محمد و آل محمد و ع ...

توجه شوهر به خانواده خودش، و در حد انتظارات زنش عمل نمیکنه 

کلا برگردم مجردی رو ترجیح میدونم

توجه شوهر به خانواده خودش، و در حد انتظارات زنش عمل نمیکنه  کلا برگردم مجردی رو ترجیح میدونم

هی روزگار مجردا میخوان ازدواج کنن ومتاهل ها میخوان مجرد باشن هیچ کس از وضعی که داره راضی نیس چه دنیاییه 

هی روزگار مجردا میخوان ازدواج کنن ومتاهل ها میخوان مجرد باشن هیچ کس از وضعی که داره راضی نیس چه دنیا ...

دنیای گندیه

من که دوست دارم زود همه چی تموم شه

حوصله جنگیدن و نصیحت کردن و عوض کردن کسیو و بحث هم ندارم

خوش بحال آدمهای خوبی که رفتن و از شر این بلاها راحت شدن

دنیای گندیه من که دوست دارم زود همه چی تموم شه حوصله جنگیدن و نصیحت کردن و عوض کردن کسیو و بحث هم ...

آره ولی اجبارا باید تحمل کرد خدا کمکون کنه تنها امیدم به خداست که کمکم کنه تو این دنیا کسی جز خودش ندارم 

خیلی سخته واقعا خوشبحال کسایی که رفتن