2777
2789
عنوان

وزن جنین هفته۳۲

772 بازدید | 48 پست

سلام مامانا خوبین 

من ۳۲ هفته ۳ روز سونو دادم وزن نینی۱۸۵۰ بود 

کیا این هفته سونو دادن وزن نینی هاتون چند بود چند کیلو دنیا امدن؟؟؟؟

🌹خدایا شکرت🌹

۲۸هفته ۱و ۴۰۰ بود . دنیا اومد ۳ و ۵۰۰

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۲ هفته ۲۲۰۰ بود

۳۸ دنیا اومد ۳۷۰۰ بود

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
ماشاالله خدا حفظش کنه چرا اینقد برای من کمه؟

نمیدونم عزیزم . دکتر چیزی نگفت؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من بستنی میخوردم بیشترگاهیم ماکارانی زیاداسترس وزن نداشته باش خودش می‌ره بالا

تو این فصل میترسم بستنیم بخورم مریض بشم 

بچه هام شیر به شیر شد ممکنه از اون باشه؟؟

🌹خدایا شکرت🌹
هنوز نرفتم شنبه باید برم  من بارداریم شیر به شیر شد ممکنه از اون باشه😔

احتمالا. بستنی دلستر ماکارونی اجیل زیاد بخور

تو این فصل میترسم بستنیم بخورم مریض بشم  بچه هام شیر به شیر شد ممکنه از اون باشه؟؟

فکرنکنم درکل من توقیدوبندوزن نبودم اگه دکترگفت کمه اونموقع یکفری بکن. آرامش داشته باش عزیزم

نشدنی ها را به خدا بسپار