2777
2789
عنوان

باشگاه مخلط

8371 بازدید | 75 پست

فک نمیکردم باشگاهی ک میخوام برم مخلط باشه البته برا من فرقی نداره مخلط بودن یا نبودنش فقط جالبه برام ک چطور تو شهر مذهبی ما باشگاه مخلط هس

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیستا 

چون راپورتشو زود میدن پلیس .پلیسم ضربتی عمل میکنه سریع جمعش میکنه .تو شهرهای مذهبی که اصلا نیست

ضمنا زود حرفش میفته که باشگاه مختلط هست و پلیسم راحت جمعش میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

کجایی هستی؟!/:

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁
برگام 😂مگه اصلا هست؟ 

آره چرا نباشه ت تهرانو اینا زیاد هس ب صورت زیر زمینی   شهرما کوچیک فک نمیکردم باشع

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

نیستا  چون راپورتشو زود میدن پلیس .پلیسم ضربتی عمل میکنه سریع جمعش میکنه .تو شهرهای مذهبی که ا ...

خب‌من امروز رفتم جلسه اول بود مخلط بود

برو بابا ماکه تهرانیم باشگاه وی ای پی میریم مختلط نیس خودتونو جمع کنید باووو 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
آره چرا نباشه ت تهرانو اینا زیاد هس ب صورت زیر زمینی   شهرما کوچیک فک نمیکردم باشع

اولین باره میشنونم😂 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
مخلط چیه

دختر پسر قاطی

آره چرا نباشه ت تهرانو اینا زیاد هس ب صورت زیر زمینی   شهرما کوچیک فک نمیکردم باشع

کجایی مگه

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
کجایی هستی؟!/:

دزفولی

خانواده همسر من تو یه منطقه نسبتا مرفه و بالاشهر تهران زندگی‌میکنن اتفاقا سری قبلی با برادرشوهرم بحثش بود میگفت نه بابا نیست .یدونم بود پلیس سر سه روز نشده جمعش کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.