2777
2789
[QUOTE=223391287]شیش هفته بود؟

زیر۱۰هفته بود

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا شش هفته سقط دا‌شتن درد پریودی رو پنج برابر کن میشه درد سقط به اضافه لرز ناشی از مصرف قرص

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

شما کدوم شهری

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من الان باردارم شوهرم میگ سقط کن واقعا نمیدونم چیکار کنم چون غیر قانونی هم هست دکترا بیرونت میکنن بگی همچین چیزی

من ۶هفتگی سقط داشتم‌.دوقلوهم بودن.اولش مثه رحم درد پریودی بود.بعدش دیگه نگم برات.داغون شدم.بااون حال طناب ک میزدم اون ضربه ای ک ب رحمم میخورد دردش کمتر میکرد.یا آب داغ دردش کمترمیکنه.

من ۶هفتگی سقط داشتم‌.دوقلوهم بودن.اولش مثه رحم درد پریودی بود.بعدش دیگه نگم برات.داغون شدم.بااون حال ...

دردش تا چن روز بود؟

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
من الان باردارم شوهرم میگ سقط کن واقعا نمیدونم چیکار کنم چون غیر قانونی هم هست دکترا بیرونت میکنن بگ ...

چن هفتته؟

دردش تا چن روز بود؟

چهار ساعت

دو هفتم

سقط هیچ فرقی با قتل نداره

شما انگار قاتل یک بچه ای هستی که می تونست بیاد دنیا و برا خودش کسی بشه

به جز دردهای جسمی 

عقوبت خیلی سختی هم داره

واقعا نکنید این کار رو 

اصلا نمی دونم چطور انقدر راحت میگید شرایطش رو ندارم و ناشکری می کنید

هر چند این تاپیک برا چندین سال قبله اما متاسفانه هنوز هم افراد قاتلی هستند که اصلا متوجه جنایت خودشون نیستن

در برابر تمام اعمالم،گفتارم و کردارم در محضر یگانه هستی باید پاسخگو باشم.پس به گونه ای باید عمل کنم که  سرفراز باشم.دنیا فانی شدنی ست.

سقط هیچ فرقی با قتل ندارهشما انگار قاتل یک بچه ای هستی که می تونست بیاد دنیا و برا خودش کسی بشهبه جز ...

سلام من سقط نکردم خوشبختانه و الان بچم ۳ سالشه🫠♥️