2777
2789
عنوان

اخلاق

80 بازدید | 8 پست

بچه ها نامزدم منو خیلی دوسدارع برام همه کار میکنه .. چه عاطفی چه مالی.. ولی وقتی دعوامون میشه دیگه یه آدم دیگه میشه انگار لج می‌کنه بلاک می‌کنه انبلاک می‌کنه.. بدشم میگه دست خودم نیست  

من خیلی زود رنجم سرررر هرچیزی قهر میکنم به گذشته خیلی فکرر میکنم 

مثلا همه چی خوبه اما یهو یاد دعوای دوسال پیشمون میوفتم افسرده میشم میشم پر کینه.. چیکار کنم خسته شدم ازینکه گذشته رهام نمیکنه🥺😭

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.

بعد رفتین خونتون میخواد چکار کنه؟

بلاکت کنه بعد چند ساعت کلید بندازه بیاد تو😂

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فداشم معلوم نشد مشکل شورت را میگی یا خودت را.

خودم . چون میگم گذشته دیگه گذشته چون منو همسرم قبل عقد باهم رفیق بودیم... ولی وسواس فکری دارم انگار دعواها اون موقع میشه کل ذهنم ناراحتم میکنه....

بعد رفتین خونتون میخواد چکار کنه؟ بلاکت کنه بعد چند ساعت کلید بندازه بیاد تو😂

😂😂😂😂 اره از همه جا بلاکم میکنه میاد میبینع رو مبل نشستم

😂😂😂😂 اره از همه جا بلاکم میکنه میاد میبینع رو مبل نشستم

بخدا من بجای اینکه ناراحت شم همونجا میزنم زیر خنده😂

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بخدا من بجای اینکه ناراحت شم همونجا میزنم زیر خنده😂

بهش گفتم اونم میخندید.. میگفت وقتی عصبیم پاپیچم نشو. چون من خیلی گیر میدم هی پیام میدم میگه وقتی دیدی قاطی کردم چیزی نگو تا خودم اروم شم.. ولی من میگم و میزنه بلاک میکنه😑