2777
2789
عنوان

جنین مرده در شکم

1895 بازدید | 54 پست

بچم توی 16هفته رشدش متوقف شده و امروز فهمیدم بعد 2 هفته... کسی تجربشو داره. 4سال پیش سزارین شدم. الان چجوری باید دفع کنم هیچی نمیدونم. رفتم بیمارستان گفت دوتا سونو و آزمایش نوشت انجام بدم آسپرین قط کنم یکشنبه برم برا سقط

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تو ۱۲ هفته با درد رفتم و کورتاژ شدم خیلی خونریزی کردم فقط خیلی به خودت رسیدگی کن اگه جسمت رو قو ...

ینی توی هفته های پایین هم کورتاژ میکنن... درد داشت؟ عفونت اینا نگرفتی؟ 

ینی توی هفته های پایین هم کورتاژ میکنن... درد داشت؟ عفونت اینا نگرفتی؟  

بله عزیزم

اخه شیاف استفاده کرده بودم کلی خونریزی کردم ولی دفع نشد. خدا رو شکر عفونت نگرفتم اما تا ۴۰ روز کمرم‌خم بود از ضعف. دردش خیلی زیاد بود از ۴ صبح تا ۱۰ درد کشیدم ولب نخواستم همسرم بیدار شه بعدش دیگه اورژانس بردتم بیمارستان

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
بله عزیزم اخه شیاف استفاده کرده بودم کلی خونریزی کردم ولی دفع نشد. خدا رو شکر عفونت نگرفتم اما تا ۴ ...

اخی چقد درد کشیدی

چرا از همون اول بیمارستان قبول نمیکرد اگه میرفتی؟ 

ببخشید من اخه هیچی نمیدونم سوال میپرسم

اخی چقد درد کشیدی چرا از همون اول بیمارستان قبول نمیکرد اگه میرفتی؟  ببخشید من اخه هیچی نمیدو ...

عزیزم منم بلد نبودم فکر کردم تو خونه سقط میشه از یه جایی به بعد دیگه از درد و خونریزی از حال میرفتم نمی تونستم برم تازه بعد از ساعتها درد کشیدن گفت دو فینگر باز شده اما سریع بردنم اتاق عمل ولی دکتر بعدا گفت اگه می اومدی زودتر بازم صبر میکردیم ببینیم خودش دفع میشه یا نه

عزیزم منم بلد نبودم فکر کردم تو خونه سقط میشه از یه جایی به بعد دیگه از درد و خونریزی از حال میرفتم ...

خیلی میترسم ک قراره چ بلایی سرم بیاد

از ی طرفم دلم میخاد بچم توی شکم خودم بمونه کاش میشد پیش خودم نگهش دارم😢

خیلی میترسم ک قراره چ بلایی سرم بیاد از ی طرفم دلم میخاد بچم توی شکم خودم بمونه کاش میشد پیش خودم ن ...

می فهممت عزیزم

من الان دو سال تقریبا گذشته هنوز جرات اقدام ندارم فشار جسمی و روحی زیادی به ادم‌میاد ولی چاره ای نیست. خیلی به خودت رسیدگی کن دچار کم خونی و ضعف اعصاب نشی. سه شیره و مویز زیاد بخور اگه قراره گریه کنی گریه کن اما یه جایی تمومش کن و بپذیر 

من که همش میگم اون دنیا منتظرمه و میبینمش و برام دعا میکنه. دیگه پذیرفتم 

فقط زخم زبونهای اطرافیان گاهی برام سخت بود ولی میگذره این روزها هم.

می فهممت عزیزم من الان دو سال تقریبا گذشته هنوز جرات اقدام ندارم فشار جسمی و روحی زیادی به ادم‌میاد ...

درسته میگذره... 

طبیعت روزگار همینه و جز پذیرش راهی نداریم

مرسی عزیزم 

درسته میگذره...  طبیعت روزگار همینه و جز پذیرش راهی نداریم مرسی عزیزم

فقط خیلی به خودت رسیدگی کن سقط از زایمان سختتره، کاچی هم بخور من که تنها بودم خودم از خودم مراقبت میکردم پسرم و همسرمم تا حدودی کمک میکردن اما چاره نبود، اگه جسمت زودتر قوی بشه از لحاظ روحی هم بهتر میشی و گرنه کم‌خونی خودش به حال بد روحی دامن‌میزنه

فقط خیلی به خودت رسیدگی کن سقط از زایمان سختتره، کاچی هم بخور من که تنها بودم خودم از خودم مراقبت می ...

واقعن میترسم نمیدونم بیمارستان هم فرق داره روند سقط کردن یا تاثیر توی درد کشیدن یا ن. ی پسر 4 ساله هم دارم ک خیلی وابستمه خدا فقط بگذرونه زودتر

واقعن میترسم نمیدونم بیمارستان هم فرق داره روند سقط کردن یا تاثیر توی درد کشیدن یا ن. ی پسر 4 ساله ه ...

ای جانم خدا کمک میکنه، اینکه دکتر گفته فردا بیا خودش دیگه هست فرداشم مرخص میشی 

ولی بعد از کورتاژ دیگه واقعا دردی نداشتم بعد از کورتاژ دیگه خونریزی هم نداشتم اما یه بار که خودش سقط شد تا ۴۰ روز خونریزی داشتم سختتر بود. 

ای جانم خدا کمک میکنه، اینکه دکتر گفته فردا بیا خودش دیگه هست فرداشم مرخص میشی  ولی بعد از کور ...

ینی ی شب باید بمونم بیمارستان 

نمیدونستم اینم

پس کورتاژ عوارضی نداره

ینی ی شب باید بمونم بیمارستان  نمیدونستم اینم پس کورتاژ عوارضی نداره

من و چند نفر دیگه بودیم همه یه شب خوابیدیم همراهم نداشتم چون ‌کار خاصی نداشتم و خودم از پسش بر می اومدم

بعدش دکتر چرک خشک کن داد و قرص اهن تا یه هفته کمی لکه بینی داشتم گفت تا ۴۰ روزم نزدیکی نباشه تا ۶ ماهم اقدام نکنم