2777
2789
عنوان

انتقام شوهرمو از دوستم گرفتم....

1781 بازدید | 45 پست

تا حالا چند بار تو صورتم رک گفته شوهرت زشته !

دفعه ی پیش بهم گفت خوشبحالت تو راحتی، لازم نیست خیلی بخودت برسی ! گفتم چطور؟ گفت شوهرت زشته ، کسی نگاش نمیکنه !!!!!ولی شوهر من خوشگله ، مجبورم برای اینکه از دستش ندم بخودم برسم !!!

جالب اینجاس شوهرش یه تیپ خیلییی معمولی و رو به زشته ، واقعا میگم ، مهمتر از همه اینکه بیکاره ، و خرج زندگیشونو دوستم میده ! 

درسته شوهر من قیافش نسبت به من در سطح پایینتری هست ، ولی شغل و تحصیلات بالایی داره ، و یه زندگیه خوب برامون ساخته 

امروز همین دوستم بهم گفت : خونه ی دوست شوهرش دعوتن و دوست نداره بره ، ولی نمیخواد شوهرشو بین اونهمه زن تنها بفرسته ،منم گفتم : بزار بره بابا! نه قیافه داره نه شغل نه پول ! نترس هیچکس چشمش دنبال شوهر عتیقه ی تو نیست!!! درجا رفت و حتی پیاماشو ادامه نداد! 

دلم خنک شد ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت موافق اینجور جواب دادن ها نبودم

اماااا ایول بهت

خیلی خوب گفتی😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

ادمهای این شکلی حسودن عزیزم حسود 

الان تو چرا دوستیتو باهمچین عنی ادامه میدی 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  

😂😂😂😄😄😄خوشم اومد خوب کاری کردی

این دنیا به من سخت گرفته خیلی زیاد منکر این نمیشم که خیلی هاش رو خودم با گناه از خودم گرفتم .این من باعث شده بجا هایی که میخواستم نرسم .ولی این من از امروز اجازه نمیده که فرصت های خوب از دست بره فرصت های با خدا بودن ،با خدا به دست اوردن  .با خدا به دست اودن خیلی با ارزش هست . میخوام از زندگی با خدا بودن لذت ببرم ومشکلات باعث ناراحتی گناه نشه .میخوام به تهمت ها ناروا ها اهمیت ندم .من عاشق اسمان وعکاسی از اسمانم و هر روز انجامش میدم من عاشق کتابم وهرروز انجام میدم من کارهایی که عاشقشون هستم رو انحام میدم ومطمئن میشم که کار های مورد علاقم منو زیر سوال نمیبره .میخوام اونقدر پاک باشم تا جای هیچ حرفی نباشه تا وجدانم راحت باشه .اگه دوست دارین برام یه صلوات بفرستین .ممنون که وقت گذاشتی و امضا منو خوندی منم به نبت تو صلوات میفرستم اگه بگی خوندی.🤗

👌

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!