2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینارا بریز کنار.

رژیم باید سالم باشد اصل رژیم کم خوراکی و همه چی بخوری از برنج و چربی و ماکادنی و نون و گوشت .من خودم وزنم زیاد بود بر پایه همین کم خوراکی کلی کم کردم.هیچ چیز را حذف نکنید.

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
اینارا بریز کنار. رژیم باید سالم باشد اصل رژیم کم خوراکی و همه چی بخوری از برنج و چربی و ماکادنی و ...

این رژیم و من از یک مربی که تو استانبولی گرفتم 

مطمئنم ازش 

یعنی نون و برنج و شیرینی جات مصنوعی و میوه ها به جز میوه های سبز و سیب زمینی و حبوبات حذف میشه 

هیچ چیزی را حذف نکن.وگرنه در بلند مدت عوارضشا میبینی من با سالها تجربه و مشاهده رژیم کلی آدم در دور واطراف خودم میگم هیچ چیزی را حذف نکن.

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
این رژیم و من از یک مربی که تو استانبولی گرفتم  مطمئنم ازش

اطمینان را ول کن.من تجربه دارم که میگم .بدن ما از اول به خوردن یه سری غذاها عادت کرده حذف اونها ضرر میزنه .دختر عمه خودم ازاین رژیما گرفت و دست وپاش یخ میکرد.الانم یه حالیه .و برگشت سر وزن قبلی.به دلسوزانه ترین شکل ممکن میگم هیچ چیز را حذف نکن.تا کی میخای حذف کنی؟یه سال دوسال شش ماه تا وقتی که لاغر شدی و خوب تکوندی میدونی اگه لاغر شدی و اون مواد غذایی را مصرف کردی چه برسرت میاد .

نان را نباید حذف کرد بلکه باید هر روز مقدار معینی خورد وگرنه سلولها را از بین میبرد.و ضربات جبران ناپذیری بر بدن وارد میکند .

برنج نباید از حداقل ما شرقی ها که عادت داریم حذف شود .

شما رژیمتا مثل من کن اگر بد دیدی هر چی میخای بگو علاوه بر لاغری سیستم ایمنی بدنت میره بالا.

یک نان صبح اندازه دققیا کف دستت با هرچی که دوست دارم از پنیر و مغزیجات تا هرچه هست.

برنج بار اول 12بار دوم نه قاشق دقیقا بشمار .

کنار هر وعده غذایی یک یا چند قاچ گوجه الزامیست.

حوردن شیرینجات کم من وزنم بالا بود الان باید یکمم زیاد کنم حدود سه چهار کیلو ولی همیشه چند کیلو برای حد تناسبم میزارم که اگر پر خوری کردم نگران نشم وزنم بره بالا

همینا نیستا خیلی چیزا دیگه هم هست که باید بخوری تا لاغر بشی.

طناب روزی صد تا که یکجا زده نشه بین ساعت روز پخش بشه روزی هشتاد تا دراز و نشست که اونم بین ساعات روز پخش بشه خوردن ماست موسیر برای ترک نزدن بدن در اثر چاقی و لاغری بدن 

از بین میبره و محو میکنه ترکها را.خوردن انجیر

خوردن بادام بدون پوست ده تا روزی 

سلام من چند وقته می خوام لاغر کنم ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم رژیم کدو گرفتم رژیم آب درمانی گرفتم خیلی کار انجام دادم اما موفق نشدم یعنی چند کیلو میاد پایین دوبرابرش برمی‌گشت الان مشاور تغذیه می رم و به کمک ایشان تو همین الان ۶ کیلو کم کردم و خیلی راضی هستم بدون کمک مشاور به نظر من امکان پذیر نیست این آدرس اینستاگرام خانم رجبی که کارشون فوق العاده عالیه erezhm