2777
2789
وای درکت میکنم کاملا.بچه من شیرخواره بود هرماه دوبارمهمونی داشتم ازشب عزامیگرفتم چون فقط غذادرست کرد ...

👍عزیزم🌷آره سخته میدونم 

البته من بیشتر با خود مهمونها و چند روز موندنی و ... مشکل دارم،وضعیت روانی م جالب نیست حوصله خودمم ندارم ،بیش از حد اذیت میشم ،کلافه م

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👍عزیزم🌷آره سخته میدونم  البته من بیشتر با خود مهمونها و چند روز موندنی و ... مشکل دارم،وضعیت ...

بدترین چیزهمینه که ادم حالش خوب نیست وانمودبه خوب بودن کنه کی میرن؟مشخص نیست؟بهشون یه کارایی بده کمکت کنن حداقل چون مهمون حساب نمیشه کسی که چندشب بمونه

ای بابا چی بگم ،دختر خونه م مجبورم تحمل کنم ،تازه کسایی ن که بخاطر یِ سری مشکلات ،دلم نمیخواد بیان و ...

الهی فدای تو بشم 

تو نی نی سایت  سرچ  کن دعا برای رفتن مهمان 

امتحانش کن ببین چیه 

اگه اشتباه نکنم یک مورد این بود ۱۰بار  سوره کوثر بخونی فوت کنی به طرف

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من دلمه با بادمجون و فلفل دلمه ای دارم درست میکنم... دلمه برگ مو پیچوندنش رو بلد نیستم 

ای حان😍من عاشق دلمه هستم...ببین کاری نداره اصلا تو نت هم بزنی فیلمش روهم برات میاره 

الهی فدای تو بشم  تو نی نی سایت  سرچ  کن دعا برای رفتن مهمان  امتحانش کن ببین ...

خدا نکنه عزیزم ... 

آره ۹ بار کوثرِ 

ولی من میخوام کلا از این وضعیت راحت شم ،دیگه خسته م از تحمل ...

خدا نکنه عزیزم ...  آره ۹ بار کوثرِ  ولی من میخوام کلا از این وضعیت راحت شم ،دیگه خسته م ...

ولی من یه چیزی به شمابگم فقط.اینو بدون هیچی بی دلیل نیست این سختی قدرتت روبالامیبره وتومیتونی.بعضی شرایطها پیش میادکه ادمو قویترمیکنه.کی قراره برن؟

بدترین چیزهمینه که ادم حالش خوب نیست وانمودبه خوب بودن کنه کی میرن؟مشخص نیست؟بهشون یه کارایی بده کمک ...

آره خیلی بد و سخته ولی چاره چیه ؟

نه من دختر خونه م از لحاظ کار و ... زیاد مشکل ندارم ،مهمون م کمک میکنه 

بیشتر با خود مامانم مشکل دارم که برا ما ارزش قائل نمیشه و خودش میگه بیان ... ،اینکه به فکر فامیلش هست حتی به قیمتی که آرامش بچه خودش و بهم بریزه 

ولی من یه چیزی به شمابگم فقط.اینو بدون هیچی بی دلیل نیست این سختی قدرتت روبالامیبره وتومیتونی.بعضی ش ...

👍🙏⚘نمیدونم والا،پناه بر خدا ،سعی میکنم تحمل کنم به خاطر خدا، چیزی نشون ندم میگم مهمونن بلاخره ولی خودمم حالم خوب نیست و اذیت م ،کی به فکر منه؟

شاید فردا برن