2777
2789

هیچی شاید بریم بیرون

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مهمون داریم البته چند روزه با یِ بچه شیطون😬خسته شدم دیگه

وای درکت میکنم کاملا.بچه من شیرخواره بود هرماه دوبارمهمونی داشتم ازشب عزامیگرفتم چون فقط غذادرست کردن نیست نظافت خونه هم مهمه بعدم مهمونی که شب بمونه بدتر

ناهار آبگوشت گذاشتم گوشت کوبیده ش مونده شاید اونو بخوریم...بچه هام مریضن خودمم مریضم

الهی که زودخوب بشین.مادرخونه مریض بشه اوضاع سخت ترمیشه چون غیرپرستاری بچه ها کسی نیست ازخودش پرستاری کنه باحال بدبه کارهاش هم بایدبرسه

به به خیلی وقته نخورم نوش جانت من رژیمم برا خودم ماش بدون روغن با کلم سفید برا خانواده برنج و ...

قربونت عزیزم.خورشت کرفس یه خوبی دیگه غیرعطروطعم خوبش داره اینه برای لاغری هم مفیده

وای نگو چند روز چه خبر اخه من بیشتر از یک روز کسی خونه ام باشه عصبی میشم 

ای بابا چی بگم ،دختر خونه م مجبورم تحمل کنم ،تازه کسایی ن که بخاطر یِ سری مشکلات ،دلم نمیخواد بیان و راحت نیستم و اذیت میشم 

منم همینطور اصلا روحیه م سازگار نیست با چند روز و ... .مهمونی مفید و مختصر ترجیح میدم چه بیان چه برم ...

فامیل مامانمِ گفته بیان😕ما هم که هیچی .انگار فقط خودش تو این خونه و زندگیِ ...

دعا کن راحت بشم انقد از این چیزا عذاب کشیدم،خسته م

الهی که زودخوب بشین.مادرخونه مریض بشه اوضاع سخت ترمیشه چون غیرپرستاری بچه ها کسی نیست ازخودش پرستاری ...

واقعا همینه😢😢

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم