2777
2789
عنوان

با پسری که قصدش ازدواج هست

254 بازدید | 32 پست

با پسری که قصدش ازدواج هست و تا حدی مذهبی (پسر خوش برخورد و متین و متعادلی هست). 

و بهم علاقه داشته باشین که به شناخت برسید و... ازدواج میکنید؟ 

بنظرتون ممکنه این پسرها اگر رفتارهای آزاد مثلا روسری بیفته درستش نکنی و لباسات نسبتا کوتاه باشه و اهل تیپ باشی و... 

نظرشون عوض شه فکر بد کنن دربارت؟ 

همسر سابق من مذهبی بود. هردومون اذیت شدیم.

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا ازچه نظر؟ 

یادم میاد یبار بعد از ازدواج من تو دعوا بهش گفتم من از حجاب متنفرم

دلم میسوزه یادم میفته

میخواست ارومم کنه دستاش میلرزید گفت پس چرا زودتر به من نگفتی برای من مهم بود.

خلاصه خودتو سانسور کنی یجایی یقتونو میگیره

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
راست میگه  ب نظر من مذهبی داریم تا مذهبی ... یکی میگه حجاب معمولی و عرف جامعه ، یکی میگه نه حت ...

اره شوهر دوستم مذهبی امروزیه مسجدش میره

ولی اصلا کاری به موهای دوستم بیرون باشه نداره بد دل نیست یا گیر بده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اره شوهر دوستم مذهبی امروزیه مسجدش میره ولی اصلا کاری به موهای دوستم بیرون باشه نداره بد دل نیست یا ...

اره دیگه ، بالاخره همه مثل هم نیستن 

من دو تا داداشو میشناسم یکی نمیزاره زنش بدون چادر بره بیرون ، اون یکی میگه در حدی ک جلب توجه نکنی خوبه 

در صورتیکه از بیرون و از لحاظ مذهبی ادم فکر میکنه  عین همن دوتاشون

2790
2778
2791
2779
2792