2777
2789
عنوان

توالت فرنگی

238 بازدید | 18 پست

شما توالت فرنگی و ترجیه میدین یا ایرانی چجوری تو فرنگی خودتپنو می شورین اپ نمی پاشه بهتون احساس کثیفی نمی کنید 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرنگی....من از ایرانی نمیتونم استفاده کنم چون خیلی وقته از فرنگی استفاده میکنم

من کاری نمیکنم کلا برام بزرگه جای دست دارم برای پشتم🤦🏻‍♀️😂دیگه از این واضحتر نمیشد توضیح بدم😂

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

فرنگی واسه زانو بهتره ایرانی هم برای کمر هم زانو ضرر داره  ولی سخته باید شلنگ بلند باشه لباسارو هم بیرون دربیاریم بریم تو😁

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ما فرنگی داریم. خیلی راضی هستیم. برای بچه ها هم خیلی بهتر و راحت تر بوده

کم کم عادت میکنی و توی استفاده اش هم حرفه ای میشین دیگه..مهم هماهنگی و توافق اعضای خانواده اس

انشالا هرکی هر نوع دستشویی داره بخوبی و خوشی استفاده کنه !