2777
2789
عنوان

پستچی بی ناموس

2434 بازدید | 49 پست

بچه ها ما یه پستچی داریم خیلی عوضیه زنگ ایفون میزنه میگه بیا پایین من دوست دارم خودتو ببینم یا تقاضای پول میکنه من باهاش برخورد کردم دیده پا نمیدم بسته ها نمیاره میگه زنگ زدم خونه نبودید در صورتی که ما خونه هستیم الکی هم یه نامه میندازه تو جعبه ی پستی که من اومدم شما نبودید لج کرده باهامون به بازرسی پست شکایت کردیم اونا بدتر از این 

واقعا نمیدونم چکار کنم کارت ماشین و کارت و سوخت و اینا که بارکد پستی پیامک نمیشه منم مسیرم دوره به تعویض پلاک و اینا استعلام بگیرم چکار کنم واقعا خستم کرده بی پدر 

ای کاش جون مرگ بشم خسته شدم 💔

وااا 😐

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت گفت خودت بیا بگو چشممممم الان میام 

بعد پدری برادری مردی بفرست بره بگیره حالش جا بیاد

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

استاتر منم دیروز انلاین شورت سفارش دادم بعد یارو فروشنده‌ش پیام داده میگه شورتا اندازت بود شاین بود خیلی خوشگل بودن دوسشون داشتی؟

مردتیکه آشغال! یه سفارش دیگم دستش داشتم از قصد اشتباخ فرستاده که هی پیگیرشم پیام بهش بدم!

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

هیچ کاری نمیتونی بکنی 

جز شکایت تو نت که اونم اصلا برای طرف مهم نیست حقوق مامور پست پایین هست واسه همین پیگیری نمیکنن وبراشون اصلا مهم نیست 

من پسرداییم مامور پست هست دقیقا میدونم چه خبر هست ازبس برامون ازاین داستانا گفته

هیچ کاری نمیتونی بکنی  جز شکایت تو نت که اونم اصلا برای طرف مهم نیست حقوق مامور پست پایین هست ...

ای بابا 

واقعا اگر لازم باشه میکشونمش دادسرا 

هیچ حقی نداره بسته هایی که از سمت آنجا میاد تحویل نده 

استاتر منم دیروز انلاین شورت سفارش دادم بعد یارو فروشنده‌ش پیام داده میگه شورتا اندازت بود شاین بود ...

واااااای 😂😂😂 چقدر عوضیههههه میگفتی شاینش تو حلقت بی ناموس