2777
2789
عنوان

✨خز بودن یا نبودن ؟النگو...✨

464 بازدید | 21 پست

سلام .از دیروز تاپیکی تو سایت زده شده که حرف کلیش این بود که اونایی که النگو میندازن قدیمی و دمده و خز هستن .خب طبیعیه عده ای به دفاع برخواستن و گفتن دارندگی و برازندگی ،عده ای هم همچنان توهین کردن که خزه و فلان و بهمان ....

بیاید این رو درک کنیم که النگو داشتن یا نداشتن 

بوفه گذاشتن تو خونه یا نزاشتن 

نوع پوشش 

استفاده از آرایش های خاص 

سبک زندگی 

شخصیه و به ما هیچ ارتباطی نداره ...بهتره به سلیقه هم دیگه احترام بزاریم نه اینکه نظرمون رو تحمیل کنیم .

شما النگو دوست نداری؟اوکیه عزیزمن اما به سلیقه دیگران بی احترامی نکن  نگو می‌خوان پز بدن و خزن و قدیمی هستن .

خودمون میدونیم طلا که میخریم به عنوان سرمایه هم میخریم دیگه مثلا خود من یکبار کامل طلاهامو برای ماشین فروختم ،الانم دوباره دارم هرچی دستم میاد میخرم برای خونه بفروشم .

بعد از اونم چیزایی که‌دوست دارم میگیرم نگه میدارم .

بهم دیگه توهین نکنیم .

طبق قوانین سایت نمیتونم اسم‌کاربریتون رو‌منتشر کنم اما اینکه میخواین نظرتون رو‌تحمیل کنید زشت و‌متعصبانه است .درمورد حقیقت هم اینه که النگو داشتن بی کلاسی نیست .سلیقه زینتی یه سری از اشخاصه و قرار نیست شما توهین کنید .

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

النگو دوست نداره پول سرویس کارتیر هم نداره بیاین درکشون کنیم که فرافکنی میکنن اذیت نشن ...یعنی همون پیف پیف بو میده

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
النگو دوست نداره پول سرویس کارتیر هم نداره بیاین درکشون کنیم که فرافکنی میکنن اذیت نشن ...یعنی همون ...

نمیدونم والا من خودم النگو دوست دارم .یه تک‌پوشم دارم که ملا فقط تو مجالس میندازم . انقدر گفتن خزه و فلانه بهمانه .

تازه انتظار داره هم سالاش هم سلیقه این باشن ،من ۲۱سالمه خب سلیقم اینه چکنم😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
خو بعضیا ندارن زورشون میاد🥲گربه دستش ب گوشت نمیرسع میگه پیف پیف😐

بعضیا اینو گفتن .گفتن که ندار نیستیم فقط بی کلاس نیستیم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
بعضیا اینو گفتن .گفتن که ندار نیستیم فقط بی کلاس نیستیم .

میگنننن تو باور نکن😐منم مجردی همش بدل مینداختم طلا دوس نداشتم اما همه رو تشویق میکردم بخرن الانم شوهرم داره میخرم😐😐😐

منم النگو دارم عاشق النگوم‌ هستم 

خز افکار پوسیده بعضیاس‌ بابا قرن ۲۱،۲۲دیگه بسه 

میگفتن پشتی داشتن تو خونه خزه 

ناخن مصنوعی خزه 

النگو خزه 

یخچال ساید نباشه خزه 

اصلا چ ربطی ب بقیه داره 

کلمه خزو‌ یاد گرفتن هی ب کار میبرن😂

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂

من خودم دوست ندارم و استفاده هم نمیکنم 

ولی خانواده ام دوس دارن   ، تا حالام که چندتا مناسبت بوده و هدیه دادن هیچکدومو بیشتر از ی هفته استفاده نکردم و گذاشتم کنار 

به کسایی هم که النگو دوس دارن توهین نمیکنم ولی تو هر چیزی افراط کردن خوب نیس 

خیلیارو دیدم که اینجا تا ارنج النگو میندازن و واقعا قشنگ نیس از نظر من 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
کلمه خز خزه😐😐😐

دقیقا😂😂😂🤣

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂

هر کسی سلیقه ای داره خب

من النگو دوست دارم ولی رنگ سفیدشو

رنگ زرد دوست ندارم

دلیل نمیشه به بقیه توهین کنم

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

منم النگو دارم عاشق النگوم‌ هستم  خز افکار پوسیده بعضیاس‌ بابا قرن ۲۱،۲۲دیگه بسه  میگ ...

تو این سایت که خیلیه .طرف می‌گفت بوفه خزه .

خب بعضیا هنوز بوفه دارن خوشگلم هست به نظرشون .

چرا بهم احترام نیمزاریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.