2777
2789
😂جر یذره هوستو کنترل کن تا شب😐😆

بعد دوازده بیرون نباشیا خوشگلیت فوران می‌کنه من بدبخت میشم😂😂😂😂😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جررر چشم😆

آفری آفری 😂😂😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
می می

هاننن

اره عزیزم خودم میدونمم هرکاری کردم نشد سوره بقره چن ماهه دارم میزارم اذیتم میکنن ولی ادامه میدممم دی ...

منم مشکل شمارو داشتم چقدر چله سوره  یاسین و مزمل گرفتم.چله زیارت عاشورا....درست نشد و همزادم دفع نشد هی الکی رابطه ام بهم میخورد و حالمم خیلی بد بود اصلا آرامش نداشتم پیش یه نفر دفعش کردم الانم عشقم قرارخواستگاری گذاشته با خانوادم توی ماه آینده قرار شده مرخصی بگیره بیان خواستگاری.بنظرم تو هم دست کم نگیر اینچیزارو حتما پیش یه آدم کاربلد انجام بده اگه خواستی بیاشماره و آدرسشو بهت بدم 

ن اتفاقا همین دعانویس که بدترم کرد به خداااا اگع بدونی چقدر خرج کردم و دعا گرفتممم خخخ

منم قبل این چن جا انجام دادم ولی فقط پولم حروم شد نزدیک 6میلیون اما پیش این خانمه سر 10روز جواب گرفتم .اعتماد به دعانویسا خیلی سخت شده مخصوصا دعانویسای اینستا همه کلاهبردارن