2777
2789

نمیدونم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ابدی

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی دعانویس خوب میشناسه ؟

امروز پیدا کردم بعد مدتا

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
یه سوال ذهنمو کنجکاو کرده چرا دعا نویسا یه فکری به حال خودشون نمیکنن

چون برا خودشونو خانوادشون نمیتونن بزنن دعا خیلیم عذاب میکشن 

به منکه گفتن تااخر عمرت طلسمی و ازدواج نمیکنی 😂

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘