2789
عنوان

سلام

66 بازدید | 22 پست

من ۱۷/۵ سالمه 

و کلاس یازدهمم 

تو مدرسه همیشه ریاضی ام بهترین بود البته افراد دیگه ای هم بودن که ۲۰ میشدم ریاضی رو 

ولی همه ایرادات شوند رو از من می پرسیدن 

میگفتن من توضیح بدم کاملا متوجه میشن 

حتی گاها دبیرمون  می‌گفت اگر ایرادی دارید بپرسید ولی ترجیح میدادن از من بپرسن چون من ریاضی رو دوست داشتم با حوصله توضیح میدادم و کامل متو جه میشدن 

حالا یه کانونی نزدیک مون هست کلاس مختلف میذارن 

تصمیم دارم اونجا کلاس ریاضی بزارم 

هفته ای یکبار 

فقط اینکه چه طوری تبلیغ کنم دانش آموزان داخل ملایان ثبت نام کنن

ریاضی دبستان می خوام تدریس کنم 

به دوستات معرفی کن بگواگرکسی میخوادبیادمن کلاس دارم

بنردرست کن اطلاعیه اش رو که راحتتربتونندشرکت کنند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به دوستات معرفی کن بگواگرکسی میخوادبیادمن کلاس دارم بنردرست کن اطلاعیه اش رو که راحتتربتونندشرکت کن ...

به نظرتون اصلا کار درستیه 

و کسی تو کلاس یه معلم کم سن شرکت می‌کنه 

چه قدر هزینه بکیر ماهیانه 

۴ جلسه در ماه میشع

به نظرتون اصلا کار درستیه  و کسی تو کلاس یه معلم کم سن شرکت می‌کنه  چه قدر هزینه بکیر ما ...

خوب معرفی می کنیددیگه

چه فرقی داره سنتون چقدرباشه مهم توانایی واطلاعات کاملی هست که داریدومیتونیدتدریس کنید

منم ازسن14و15سالگی شروع کردم به تدریس چون علاقه داشتم 

همونجاکه قراره کلاس برگزارکنیدنگفتندهزینه

اگرآموزشگاه باشه یه مبلغ مشخص می کنندکه برهردوطرف هم شماهم خودشون برسه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

آخه بعضی ها به سن و مدرک توجه دارند

خوب مگه خودشون نگفتندمگه پیشنهادندادند

سابقه وتجربه بدست میاد

مدرک هم که بایدتحصیل کنید

خوب معرفی می کنیددیگه چه فرقی داره سنتون چقدرباشه مهم توانایی واطلاعات کاملی هست که داریدومیت ...

آموزشکاه نیست 

یه کانون فرهنگیه همه جور کلاسی داخلش برگزار میشه 

کانون زیاد نمی گیره 

می خوام یه مبلغی باشه که چون کم تجربه ام 

دانش آموزان زیادی ترغیب بشن برای شرکت در کلاس ام 

واقعا از ۱۵ سالگی تدریس می کردین  کجا و چه طوری

تومدرسه  معلمامی دیدندبعدیه مدت هم همیاربعضی درساانتخاب میشدم 

خودمم تدریس داشتم توخونه باآشناهامون کسایی که میخواستنددیگه اینطوری شدکه هم علاقه مندشدم هم یادگرفتم

الانم که دوره دانشجویی هستم توهمین رشته قصددارم اگرجایی باشه برم 

خوب مگه خودشون نگفتندمگه پیشنهادندادند سابقه وتجربه بدست میاد مدرک هم که بایدتحصیل کنید

نه من پیشنهاد دادم 

اونا قرار شده مکانه کلاس رو در اختیارم بزارن 

آموزشکاه نیست  یه کانون فرهنگیه همه جور کلاسی داخلش برگزار میشه  کانون زیاد نمی گیره&nbs ...

خوب خوبه دیگه

خودشون پیشنهاددادن بهت

اگرتازه شروع میکنی یه مبلغ مناسب درنظربگیرکه همه بتونندشرکت کنندوسخت نباشه

بعدهاکه پیشرفت کردیدمبلغ روببریدبالاتر

مثلاجلسه ایی15تومن حالابیشترشاید

ولی 10یا15تومن البته کم هم هست ولی شروع کارخوبه برکت داره همین مقدارهم

نه من پیشنهاد دادم  اونا قرار شده مکانه کلاس رو در اختیارم بزارن

پس مکان داری 

دانش آموزوشاگردهم وقتی بیان می بینندحتماشرکت می کنندخصوصاتواین دوره که تدریس هامجازی شده وازپایه خیلی هامشکل دارند