faezehimani مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2383 عنوان کسی از کاپ قاعدگی استفاده میکنه؟ 196 بازدید | 19 پست سلام من از پد بهداشتی خسته شدم راجب کاپ خوندم خیلی خوب بود ،میخواستم ببینم خوبی ها چ بدیهاش چطوره؟کسی استفاده کرده میزان خونریزیتونم بگیر لطفا برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺 1400/10/30 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazihastam عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 7312 چند تومانه چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7845 تاپیک کاربر اوپرا رو بخونید درمورد کاپ کامل توضیح داده منم دارم خیلی راضی ام👌🌟 پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸
دلـــــــسااا عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 3625 من کلا از پد هم استفاده نمی کنم پریودم هام ۳ روز اوجش ۵ روزه خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24672 یعنی این یه مورد اصلا برام قابل هضم نیست واقعا نمیتونم ازش استفاده کنم اخه بعدش هم میگن باید بزاری تو ماکروفر ضد عفونی بشه یا خدا البته اگه درست شنیده باشم من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
سیندرلایسابق عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 9800 من کلا از پد هم استفاده نمی کنم پریودم هام ۳ روز اوجش ۵ روزه خیلی خوبی تو
mmaaryaamm عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 356 من کلا از پد هم استفاده نمی کنم پریودم هام ۳ روز اوجش ۵ روزه خب پس همون سه روز چیکار میکنی😐😐
یازینبکبری عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 10900 من استفاده میکنم عزیزم..عالیه..واقعا راضی ام... خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17433 من حس خوبی ندارم احساس میکنم در دراز مدت بده. مثل اینکه دماغت خون بیاد تو انگششتو بکنی توش خونی که داره از غشا جدا میشرو جلوش بگیری برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5531 من کلا از پد هم استفاده نمی کنم پریودم هام ۳ روز اوجش ۵ روزه منم سه روزه بودم ولی خب استفاده میکردم😶 حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
دلـــــــسااا عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 3625 خب پس همون سه روز چیکار میکنی😐😐 تنقدی نیست ک بخام پد بزارم.فقط تو دستشویی میفهمم میرم دستشویی و تمامنیم ساعت یکساعتی یکبار میرم.اما امان از دل درد و کمد درد داغونم ۱۰ ساعت اول پریودیم هرچی هم دکتر میرم میگن طبیعی و مشکلی نیست ،ی دختر ۶ ساله ام دارم خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
دلـــــــسااا عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 3625 منم سه روزه بودم ولی خب استفاده میکردم😶 کلا خونریزی کمه.اما تو دستشویی ک میرم میاد دیگه .البته ببخش انقد واضح توضیح دادم خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7845 تنقدی نیست ک بخام پد بزارم. فقط تو دستشویی میفهمم میرم دستشویی و تمام نیم ساعت یکساعتی یکبا ... خونریزی کم اصلا نشونه خوبی نیست حتما دکتر متخصص برید آزمایش بدید وگرنه بعدا براتون مشکل ساز خواهد شد پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸
دلـــــــسااا عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 3625 خونریزی کم اصلا نشونه خوبی نیست حتما دکتر متخصص برید آزمایش بدید وگرنه بعدا براتون مشکل ساز خ ... دکتر رفتم .میگن سوراخ هایی ک برای خروج خون قاعدگی هست برای من خیلی ریز هست برای همین مقدار کم و با درد بیرون میاد . خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹