2777
2789
اسپری سالبوتامون بزن

عزیزم جهت اطلاعت میگم : 

این دارو مدتی هست که از گروه داروی کودکان خارج شده . الان داروهای دیگه ای جایگزین کردن . این رو فقط برای موارد حاد آسم میدن اگر مجبور بشن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید سرفه باید دلیل و نوعش مشخص بشه . سرفه خشکه یا خلطی ؟ دائم سرفه داره ؟ وقتی میخنده یا حرف میزنه به سرفه میفته ؟یا اول صبح و توی خواب ؟ ایا علائم دیگه داره یا قبل از شروع سرفه داشته ؟هر کدوم اینا رو جواب بدی یه معنی داره . 

پیشنهاد من اگر سرفه خشک و کم و بدون هیچ علامت دیگه هست ، اینه که شربت آیورا یا پلارژین کیدز . هر دو گیاهین یکیشو بخر بهش بده اگر بعد سه روز بهتر نشد ببر دکتر

[QUOTE=223343021]ببینید سرفه باید دلیل و نوعش مشخص بشه . سرفه خشکه یا خلطی ؟ دائم سرفه داره ؟ وقتی میخنده یا حرف میزن سه روزه سرفه خشک و کمی تب...امروز یکم خلط داره..بردمش حموم سرماخورد

عزیزم جهت اطلاعت میگم :   این دارو مدتی هست که از گروه داروی کودکان خارج شده . الان داروه ...

من پسرم چون آسم داره بهش میدن گفتم اگه سرفه هاش شدیده بزنی

شربت برم هگزان و پلارژین کیدز هم خیلی خوبه من هر موقع سرفه هاش شدید نباشه اینارو میدم خوب میشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
[QUOTE=223343021]ببینید سرفه باید دلیل و نوعش مشخص بشه . سرفه خشکه یا خلطی ؟ دائم سرفه داره ؟ وقتی م ...

اگر خلطی شده بهتره دکتر گلوشو چک کنه . یه پزشک عمومی حاذق هم باشه کافیه متخصص نمیخواد

چند وقت میش مریض صد..دکتر‌بردم هیچ تاثیی نداشت

سن بچه تون سنی هست که دائما مریض میشه و این طبیعیه چون بدنشون به هر ویروسی واکنش میده . به نظرم اون با. به این بار ربطی نداره دکتر دیگه ببرید نهایتا . البته بازم بچه شماست و میل خودتونه قطعا .🤷‍♀️