m_strong مدیر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 5719 عنوان عروس باید.... | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست کلفت مادرشوهرش باشه. وسلام ...😆😆😆شوخی کردم God help me to be strong enough not to lie to myself 1400/10/30 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشنا۲۶ عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 13615 دوستان تاپیکو ترک کنید هرچه سریعتر میخوام استارتر و با یه نارنجک بترکونم😂😂💣💣💣💣 من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5406 😆😆😆 دیروز یه چیزی زدم همه ریختن سرم، بابا چیه انقد تاپیک خیانت دو دقیقه شاد باشیم اره والا کار خوبی کردی تو این سایت فقط باید حرف از بدبختی بزنیم تا مردم خوششون بیاد و شرکت کنن
m_strong مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 5719 دوستان تاپیکو ترک کنید هرچه سریعتر میخوام استارتر و با یه نارنجک بترکونم😂😂💣💣💣💣 تو رو خدا منو نکش، آرزو دارم God help me to be strong enough not to lie to myself
m_strong مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 5719 اره والا کار خوبی کردی تو این سایت فقط باید حرف از بدبختی بزنیم تا مردم خوششون بیاد و شرکت کن ... آره بابا آدم افسردگی میگیره، دیدم طرف انقد جو اینجا گرفتنش رفته به شوهر نداشتهاش گیر داده تو به من خیانت کردی 😆😆😆 God help me to be strong enough not to lie to myself
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5406 آره بابا آدم افسردگی میگیره، دیدم طرف انقد جو اینجا گرفتنش رفته به شوهر نداشتهاش گیر داده تو به من ... باورت میشه یه مدت من خودمم شکاک شده بودم؟!بعد اون دیگه تو تاپیکای خیانت نرفتم به حالت عادی برگشتم
m_strong مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 5719 باورت میشه یه مدت من خودمم شکاک شده بودم؟! بعد اون دیگه تو تاپیکای خیانت نرفتم به حالت عادی برگشتم& ... منم خودم تصمیم نداشتم بچه دار شم جوگیر شده بودم هرمی بچه داشت با حسرت نگاش میکردم🤭🤭انگار نازا هستم، به خدا جوگیر شده بودم God help me to be strong enough not to lie to myself
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5406 منم خودم تصمیم نداشتم بچه دار شم جوگیر شده بودم هرمی بچه داشت با حسرت نگاش میکردم🤭🤭انگار نازا هستم ... ای وااای😂😂🤣🤣🤣🤣رو تو دیگه زیادی اثر گذاشته با خودت اینکارو نکنخوااهر😂
m_strong مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 5719 ای وااای😂😂🤣🤣🤣🤣 رو تو دیگه زیادی اثر گذاشته با خودت اینکارو نکنخوااهر😂 به خدا انقققققققققققدددددددرررررر غصه میخوردم😆😆😆 بعد جاریم گفت مگه اصلا اقدام کردی که ناراحتی؟؟؟🤔🤔🤔 دیدم راست میگه دیگه بیخیال شدم😆😆😆 God help me to be strong enough not to lie to myself
m_strong مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 5719 هی ارزش خودتونو بیارین اگرچه شوخی باشه😑 الان اینجا مادرشوهرمون هست که ارزشمون بیاد پایین؟؟؟ God help me to be strong enough not to lie to myself
artemis_s_s_s_s عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2420 الان اینجا مادرشوهرمون هست که ارزشمون بیاد پایین؟؟؟ ولی دارین الکی الکی رواجش میدین دلیلی نداره که همچین حرفی بزنین ❤
مامان1390 عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 7435 😆😆😆 دیروز یه چیزی زدم همه ریختن سرم، بابا چیه انقد تاپیک خیانت دو دقیقه شاد باشیم آره واقعا 🥰 وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..