2777
2789

دوستان تاپیکو ترک کنید هرچه سریعتر میخوام استارتر و با یه نارنجک بترکونم😂😂💣💣💣💣

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا کار خوبی کردی  تو این سایت فقط باید حرف از بدبختی بزنیم تا مردم خوششون بیاد و شرکت کن ...

آره بابا آدم افسردگی میگیره، دیدم طرف انقد جو اینجا گرفتنش رفته به شوهر نداشته‌اش گیر داده تو به من خیانت کردی 😆😆😆

God help me to be strong enough not to lie to myself 
آره بابا آدم افسردگی میگیره، دیدم طرف انقد جو اینجا گرفتنش رفته به شوهر نداشته‌اش گیر داده تو به من ...

باورت میشه یه مدت من خودمم شکاک شده بودم؟!

بعد اون دیگه تو تاپیکای خیانت نرفتم به حالت عادی برگشتم 

باورت میشه یه مدت من خودمم شکاک شده بودم؟! بعد اون دیگه تو تاپیکای خیانت نرفتم به حالت عادی برگشتم& ...

منم خودم تصمیم نداشتم بچه دار شم جوگیر شده بودم هرمی بچه داشت با حسرت نگاش میکردم🤭🤭انگار نازا هستم، به خدا جوگیر شده بودم

ای وااای😂😂🤣🤣🤣🤣 رو تو دیگه زیادی اثر گذاشته  با خودت اینکارو نکن‌خوااهر😂

به خدا انقققققققققققدددددددرررررر غصه میخوردم😆😆😆 

بعد جاریم گفت مگه اصلا اقدام کردی که ناراحتی؟؟؟🤔🤔🤔 دیدم راست میگه دیگه بیخیال شدم😆😆😆

😆😆😆 دیروز یه چیزی زدم همه ریختن سرم، بابا چیه انقد تاپیک خیانت دو دقیقه شاد باشیم

آره واقعا 🥰

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..