2777
2789
عنوان

کمک

129 بازدید | 15 پست

فردا باید برم بیمارستان تا با دارو  سقط کنم قلب جنین تشکیل نشده بارداری اولمم هست ایا ممکنه با این سقط دیگه باردار نشم همش میترسم بارداری های بعدیم هم اینجوری باشه و این موضوع تکرار بشه😭😭

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جنین مشکل نداره گناه داره برای چی سقط می کنی  بله برای باردارب هم مشکل دار میشی  اون ...

عزيزم ميگه قلبش تشكيل نشده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اگه جنین مشکل نداره گناه داره برای چی سقط می کنی  بله برای باردارب هم مشکل دار میشی  اون ...

قلب تشکیل نشد دو هفته فرصت دادن اما گفتن رشدش متوقف شده

نه نترس انشالله بزودی دوباره باردار میشی اولیه؟ چند سالته؟

اولی ۳۱ سالمه خیلی نگرانم و ناراحت دیشب خونه مادرشوهرم بودم یه جورایی بد برخورد کرد از الان استرس دارم اگر دوباره این مشکل پیش بیاد چکار کنم

اولی ۳۱ سالمه خیلی نگرانم و ناراحت دیشب خونه مادرشوهرم بودم یه جورایی بد برخورد کرد از الان استرس دا ...

به واکنش و حرف اونا اصلا اهمیت نده انشالله بعدی را زیر نظر دکتذ حامله شو و حتما قلابش هم می زنه خیلی هم فاصله نده

به واکنش و حرف اونا اصلا اهمیت نده انشالله بعدی را زیر نظر دکتذ حامله شو و حتما قلابش هم می زنه خیلی ...

به محض این که سه ماه بگذره دوباره اقدام میکنم میدونین من موقع بارداری هم شدید سرماخوردم که فکر میکنم اومیکرون بود هم دندونم ابسه کرد میگم شاید این دو مورد باعث شد اینجوری بشه

استارتر با تاپیکت گریم گرفت، الان خوبی،؟ببین خواهر منم دقیقاااا سر بارداری اول اینجور شد، ولی بعد یه سال بازم حامله شد الان بچش هفت ماه و تپلی، بازم باردار میشی به امید خدا، توکلت به خدا باشه و به حرفای بقیه گوش نکن

لایک نکنین😑✋

با افسردگی، لذت یا علاقه محدودی به فعالیت های روزانه و/یا خلق دائماً افسرده همراه است. به همین دلیل ، افرادی که افسردگی را تجربه می کنند ، اغلب با عدم مشارکت در فعالیت هایی که قبل از افسردگی انجام می دادند ، از زندگی عقب نشینی می کنند. چرا کسی بخواهد در فعالیتی شرکت کند که از آن لذت نمی برد؟

یکی دیگر از علائم شایع افسردگی خستگی مفرط است. به تعبیر مراجعان، افسردگی مثل این است که مدام یک کوله پشتی پر از آجر را به دوش بگیرید و با خود حمل کنید.برای دریافت مشاوره افسردگی به وب سایت اصلی ما مراجعه نمائید